@denis1990 Legenda od covjeka. Drago mi je da sam od njega kupio sajt. Ovo mi je prvi put da kupim sajt od nekoga i process je bio malo dug zato sto nas je WU zajebo ali sve u svemu covjek je beton. Preporucujem suradjnu da Denisom!!!
korisnik @sm1987 tvrdi da su wp teme sa themeforest-a njegove i nudi “usluge dizajna”
Aha, tvrdiš da si napravio temu koju si kupio?
facepunch nije dovoljan, ovde treba 20 facepalm-a
Sve pohvale za @mrcina!
Također sve pohvale za člana @riba , naša suradnja ide dalje!
Sve pohvale za člana @d1namic . Odradio sve na vrijeme, strpljiv i pošten. Odrađeno više suradnji. Preporučujem!!!
Također sve pohvale idu natrag ka @renato100 koji je sve pošteno platio bez ikakvih problema!
@chiefwolfinjo, ponovno @amardugi
http://wmforum.geek.hr/t/prodajem-autobusni-website/21449?source_topic_id=3046Jedan prijedlog za admina na WM forumu…
Posto je ovaj post jaaaaako dugacak. Napravite dva posta.
jedan samo sa losim trgovcima, a drugi sa dobrim trgovcima…
Tko je na ovom forumu admin? Dali je @milito ili netko drugi…
inace netreba mi… samo pitam iz radoznalosti
Pozdrav postenim trgovcima
Gdje mene nađe . Hvala hvala
.
hm, onda sam te zamjenio, neznam zasto sam mislio da si ti admin
P.S. Bilo bi super da se napravi da svaki user ima opciju za ocjenu poslovanja…
npr. kao sta je riješeno u eBay-u.
Vjerujem da na ovom forumu ima ljudi koji to znaju isprogramirat, pa da pomognu adminu… (ja neznam )
slažem se sa sproject za ovo sustav ocjenjivanja
Sve pohvale za člana @sproject . odradili smo posao, a taman me zakacio put, a čovjek je bez obzira, na povjerenje uplatio prije nego sam ja završio svoj dio. Kasnije sam ja svoj dio odradio, a ako bude još šta trebalo tu sam.
Pozitivna iskustva sa članom @komentar
Kategorija: kupoprodaja
10/10, ozbiljan, susretljiv, pouzdan,…
Pozitivna iskustva sa članom @brzi
Kategorija: kupoprodaja, transfer sajta
Imali smo vecih problema sa mojim hostingom ali kolega @brzi je bio od veeelike pomoci. Strpljivo mi pomagao podesiti server… i nakom tri dana smo uspjeli tj. on je odradio najveci dio posla.
10/10, ozbiljan, susretljiv, pouzdan,…
@sproject Hvala, pohvale za tebe takodje.
dobra suradnja ostvarena sa @d1namic.
Također pohvale natrag ka @Boris_ , preporučujem!
Već duše vrijeme surađujem sa članom @mrcina vrlo sam zadovoljan sa svime što je odradio i preporučam.
Također ugodna suradnja s članom @costlyDeveloper , redovne uplate prema dogovorenom, topla preporuka!