Domene glavna i addon zamjena?

Pozdrav,
Imam glavnu domenu, te 3 addon domene. Jednu domenu bi htio maknut, međutim ona je glavna. Mogu li očekivati probleme ukoliko izbrišem glavnu i postavim neku koja je addon kao glavnu?

Pretpostavljam da se moraju izbrisati sve addon domene, promijeniti kao na ovom tutu


glavnu, te ponovo staviti ove addon domene. Nameservere ne bi trebao mijenjati…

Što se desi s fileovima? Morao bi mijenjati strukturu da mi odgovara tako da nova glavna bude u public_html? Jesam li ja to dobro pokopčao?
Radi se o hostgatoru…
Hvala na pomoći…

Učini kako ti kažu u videu ili piši u Hostgator. :+1:
Kada se to napravi nova će glavna domena biti u public_html, a nameserveri isti, točno, ali druge addon domene ne bih dirao. :blush: :o:

1 Like

Najbolje je kako kaze @c3po uvijek potraziti zvanicno rjesenje ili kontaktirati support.

Izbjegaji nepromisljene i brze odluke

Hvala na savjetima…

Ja sam uradio istu stvar ali na HawkHostu. Glavnu domenu nisam vise zelio produzavati, htio sam je zamjeniti da domenom koja je bila na drugom hostingu(ali isto HawkHostu). Prvo sam pitao support jel to moguce. Rekli su da jeste i onda su mi oni to zamjenili. Sve je brzo i bezbolno proslo.

1 Like

Kada smo kod ovoga, mene zanima nešto:

imam VPS, na serveru imam gavnu domenu, nije mi vrijedna + još par sajtova koje održavam i čuvam. VESTA CP je u pitanju.

Dali mogu ovu glavnu domenu ugasiti? Da ne osjetim promjene na srugim domenama (sajtovima), pa da serveru pristupam samo pomoći IP adrese?

ja sam na vesti za hostname stavio pentagon.ba iako nemam veze s tom domenom :smiley: … pristupam serveru preko IP adrese

znači može :smiley:

1 Like