DORS/CLUC 2011 - pomognite u odabiru

Pozdrav svima u svoje osobno ime, i ime organizatora Linux konferencije DORS/CLUC 2011 (
http://dorscluc.org
).

Kao i inače, i ove godine ćemo nastojati dovesti predavače s temama povezanim s web developmentom.

Među ostalim, možemo dovesti Alexandera Makarova, jednog od core developera Yii frameworka. Međutim, ne znamo koliki je interes za tu temu, i eventualno radionicu (koja se plaća).

Molio bih povratnu informaciju o tome, ili čak prijedlog za nekog predavača ili temu koje još možemo dovesti (a da nije na drugom kraju svijeta, zbog troškova).

Hvala svima unaprijed.

Gustine, prijatelju, čak i kad googlaš pojam “linux web developer” rezultati su siromašni. A na ovom forumu tek nekolicina koristi Linux i to najčešće u kombinaciji s drugim OS-om. Ude bi bilo zainteresiranih za temu web development na Windowsu (a možda i Mac-u jer vidim oduševljenje nekih forumaša za taj OS) al zanimanje na tu temu pod Linuxom, ode teško prolazi. Uzdam se u vas u HULK-u da ćete to dobro odraditi vlastitim snagama.
Izvini što postam, jer nisan reka ništa pametno, al to je da ne ostaneš bez i jednog odgovora. To bi bilo nepristojno!

Zanima me u čemu je razlika web development na Win, Linux ili Mac OS-u? Pogotovo ako je u igri PHP, MySQL, PERL, Phyton i slične tehnologije, pa danas čak više nije problem ni C# aplikacije vrtiti na Linux stroju i Apache serveru.

[quote=“Gigolo”]Gustine, prijatelju, čak i kad googlaš pojam “linux web developer” rezultati su siromašni. A na ovom forumu tek nekolicina koristi Linux i to najčešće u kombinaciji s drugim OS-om. Ude bi bilo zainteresiranih za temu web development na Windowsu (a možda i Mac-u jer vidim oduševljenje nekih forumaša za taj OS) al zanimanje na tu temu pod Linuxom, ode teško prolazi. Uzdam se u vas u HULK-u da ćete to dobro odraditi vlastitim snagama.
Izvini što postam, jer nisan reka ništa pametno, al to je da ne ostaneš bez i jednog odgovora. To bi bilo nepristojno![/quote]

Tesko prolazi? Sto? Nije iskljuciv forum da ima samo tema o linuxu kao drugi forumi koji su specijalziriani za linux, to ne znaci da ne postoje korisnici i ne postoji interes za linux.

Meni bi recimo bilo zanimljivo ovo :
http://www.osnews.com/story/24536/Gtk_3_2_Runs_Any_Gtk_Application_in_a_Browser


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja