DOTA 2 Booster Program za odabir heroja

Nedavno sam ga skodirao i nejde bas prodaja za 10$, pa kako su praznici ja cu ga podjeliti besplatno svima do 1.1.2015.

Pa eto ako igrate dotu, mozda vam pomogne,

Pogledajte ga;
http://www.dadaas.com/dota-2-booster-will-increase-your-mmr/

Druze bez uvrede ali kao Dota igrac ti mogu reci da je ovo besmisleno.

Prvo ti si svoje podatke temeljio na osnovu nekog nazovi globalnog skora ali to nema veze sa herojima nego igracima.

Recimo na primer stavio si da je Oracle najbolji protiv LC, FV, WK i Huskara, ne znam gde da krenem s tim, 4 hard carry heroja koji mogu bukvalno sami da nose igru da su slabiji od Oracle.

Tu ti ulogu igra iskljucivo skill, znaci mozes ti da protiv PA izaberes CM i da je silujes u celoj igri ako je PA noob. Logican izbor protiv PA bi bio Ursa, FV itd oni su tu da kontriraju dobrom PA igracu pod uslovom da nisu noobovi.

Ne postoji ni jedan program koji ti moze pomoci ako ti ne znas da igras kada te i najslabiji heroj moze srediti ako je s 2 strane dobar igrac, a ako znas da igras onda znas i sta da biras.

Tako da je sami nacin na koji je postavljena statistika pogresan (pravi nacin je da ne moze da se napravi statistika), mozda je vise dobrih igraca igralo Oracle nego FV, isto tako to nije 1 vs 1. Mozda je u 90% slucajeva Oracle bio sranje ali su ga izvukla ostala 4 igraca. Sad uzeo sam njega za pimer ali vazi za sve. Isto tako mozda najbolji heroj za kontriranje nije biran toliko cesto u toku meseca pa nije ni usao na listu, ovo vazi za najcesce birane heroje koji se zadese u istoj partiji. :slight_smile:

Svo sto si napisao stoji.

No ovdje se ne radi o 5,6 meceva, nego o tisucama meceva. I ne nudi se 1 heroj nego se nudi 5 heroja. naravno da moras zanti girati dotu, nisam rekao da ce samo da odaberes heroja garantirati pobjedu. No mislim da ces se sloziti ako se andje 10 potpuno istih igraca u igri da ce oni sa bolje odabranim ehrojima pobjediti. O tome se radi u ovom softwareu.

Ja dok sam igrao uvijek sam koristio ovo i uvijek sam imao problema s herojima koji su mi bili po ovoj statistici protivnici i uvijek sam bez problema ubijao protivnike kada sam odabrao najboljeg heroja. No u mnogo slucajeva se nemoze uzet ultimativni heroj, ali u onima kojima uzmes ultimativni heroj onda je u biti mec vec dobiven prije nego igra i pocne (naravno ako znas igrat tog heroja)

A kada koristis ovaj program, onda ces primjetiti da ima igraca koji valjda zbog iskustva ili nekako drugacije dodju do ovih podataka i uvijek odaberu dobre kontere, naravno ti giraci su rijetki i naravno njihov MMR ide gore…

Licenca je besplatan do 1.1.2015 pa zasto ne uzmes pa isprobas, ak se ti svidi imas program zauvijek zabadava.

Korisnije bi bilo da napravis tool da se ne mora ici cesto na stranice gledati koji char kojeg counter-uje.
Recimo tipa nesto slicno ovom: lolcounter.com
Ili tool koji pokaziva statse od protivnickog teama protiv kojeg igras upravo, recimo tipa ovome: lolnexus.com
Kad bi ovakvo nesto uspio napraviti, ja ti garantujem da bi manje od 1 mjesec imao vise skidanja toola, nego severinin pornic pregleda na youpornu :stuck_out_tongue:

1 Like

ZA razenje igraca mogu sloziti, ali ovo za counter je upravo to. Samo sto ti ne kaze igraj tog i tog heroja nego ti dade tablicu s 60 i vise heroja i u njoj vidis koje heroje ne igrati, a koje heroje igrati.

edit: da upravo ovo kao lolcounter.com sam slozio, samo sto moj tool radi u sekundi i imas sve na jednom ekranu, pa se moze koristiti kod faze biranja heroja.

Nikako da promoviram ovaj tool. Pa eto odlučio sam ljudima sa istim jezikom dati badava licencu lifetime.

Eto, svi koji želite licencu kontaktirajte me ovdje na PM i ja cu vam poslat dowload link i licencu.

Nedavno sam updejto tool, al uskoro ce novi updejt jer nisam dodao Winter Wyverna.

moze meni?
Hvala puno

zaboravio sam napisat da mi treba email neki na koji cu poslat licencu. Kopirat cu vam i u PM, ali trebam napisat email kad pravim novu licencu pa mi posalji neki email na PM.

Jel moš i za lol napravit tak neš? A ne da svaki put otvaram chrome i tražim koga da uzmem pa mi zašteka jer nemam neki skroz novi laptop pa… :smiley:

Ahh mogu za bilo koju igru sloziti.
Razmisljao sam napraviti za LOL, al vidim da nema bas interesa niti za DOT-u.

Jer ljudi ne shvacaju cemu sluzi ovaj tool. On samo sugerira heroje, a vi sami donosite odluku kojeg cete igrati od tih sugeriranih heroja.

Odnosno on filtrira da netko dominira nad vama i daje vam vece sanse da vi dominirate nad protivnickim timom.

Javim ovdje kad napravim taj too za LOL.

Jel ima LOL officialnu stranicu sa statistikom?

I dalje svim balkancima i korisnicima WMForuma besplatan tool. Upravo sam ga updejtao. Sad je jos ejdnostavnije ga koristiti jer za svakog protivnickog heroja ce samo pokazati advantage i win rate. Pa najbolje i najlakse je bacit oko koji slabi win rate heroj ima i uzet taj heroj.

No nije tako jednostavno, Jer jedan heroj moze imati advantage a drugi moze imat advantage nad vama. Zbog toga je i potreban ovakav tool koji ce vam u par sekundi izlistat koji heroji imaju prednost a koji ne.

tek nakon toga bacite oko na svoj tim i vidite dali vam treba support, carry, tank ili nesto drugo i odaberete heroj u toj kategoriji, ali heroj koji ima prednost and protvnickim timom. Ako takva taktika nije put ka povecanju match making ratinga onda mozda bolje da prestanete igrati.