Drop Down Efekt

pozdrav kako bi mogao ovo da napravim :

[attachment=1]za_webmaj.jpg[/attachment]

Znaci kada predjem kursorom “Meni” da mi se otvori ovo dole,pokusavao sam nesto ali bez uspjeha :slight_smile:

Jedan od načina Creating a pure CSS dropdown menu — CSS Wizardry—CSS, Web Standards, Typography, and Grids by Harry Roberts
Pure CSS Dropdown Menus

Googlaj drop down menu

a da li je moguce da se pomocu ‘on mouseover’ to nekako sredim ?

Moguće je ali ne viidm razlog da se to tako radi, kada js nemaju svi, a css imaju.

99,9% korisnika ima js uključen, a ovaj kod koji je dao mecava nebu radil u IEu. Zašto ne naraviti neki fallback u jsu za IE korisnike?

jos kad bi znao sta je to :stuck_out_tongue: ? ,a imam jedan,onaj glavni dropdown meni,i ne radi u IE raspada se :confused:

Majstore glavno i osnovno pravilo kada postaš nešto na forum, a da pritom tražiš pomoć, je da prikačiš i kod koji imaš dosada,a ne da se mi igramo vidovitog milana ovdje, a i nemamo mi baš previše vremena kuckat kodove za nekog s foruma. Dakle postaj kod koji imaš i objasni tvoj problem koji imaš.

rado bi ja postavio kod da ga imam imam sliku samo i ovo nije sa moga sajta vec bi ja nesto slicno da napravim evo link od tog sajta Link ,dalje CSS i HTML znam otprilike,al’ ne znam kako da napravim taj DD eff. :slight_smile:

Osnova dropdown menija je da napraviš ul unutar ul i drugom ul na hover li unutar prvog ul staviš display:block, dok mu je inače, display:none.