eNom Domain Reseller

Moze li mi neko malo pojasniti kako taj domain reseller radi, razlikuje li se od ResellerClub-a i kako registrira domene !

zna li iko ?

Pa šta će ti pojašnjavati iko, ima kontrolni panel, možeš ručno ili ako platiš putem API-a registrovati domen. ResellerClub je, iskreno “sranje”, jer njihov reseller dolazi od Directi Internet Solutions, a taj reseller možeš imati kod XtraOrbit i ko zna koliko još resellera.

Kako “rucno” ?

koliko se da zaključit, već si pitao za vps i ovo za domene, znači želiš se baviti hostingom? Moj savjet: okani se čorava posla.

di sam ja pito za VPS ?
ako neces pomoc nemoras ni postat

lxGuru ti je već sve objasnio. Možeš ručno registrirati domene, a možeš (ako koristiš WHMCS ili neki drugi billing software) napraviti automatsku registraciju iz WHMCS-a (ako imaš kredita u registru) te s tim domenama koje registriraš možeš upravljati kroz WHMCS ili neki drugi software.

imam boxbilling premium
al kako to "rucno"
radio sam s ResellerClub-om i kad sam ga spajo s bilo kojim billing software-om on je auto registrirao domene i skidao kredite sa acc-a
kod eNom-a je drugacije
i koliko se placa to “rucno”

Pa netko ti naruči domenu, ti odeš u registar, kupiš domenu novcima s kartice i opet ćeš doći na isto samo što ćeš izgubiti više vremena jer moraš ručno ići registrirati i upisivati podatke i sl.

Što se tiče automatskog, radi prilično slično kao i drugi reselleri, ako imaš povezanu kreditnu/debitnu karticu sa eNom.com, svaka registracija će ti vući novac sa tvoje vlastite kartice ili uradiš depozit novca unapred na svoj reseller nalog.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja