EP u rukometu

Vaše prognoze za utakmicu večeras ?

Huligani 1, navijači 0?

Lako moguće.
Ali mislim da neće baš biti puno naših navijača, pa neće imati koga kamenovat. Angažirali su 5000 policajaca, osiguranje bi trebalo odraditi svoj posao za ove koji budu išli na utakmicu.

Igrački mislim da smo jači i da bi ih trebali pobjediti, i onda u finale po jedino zlato koje fali u kolekciji.

mislim da smo u jacoj formi nego vi, ali videcemo veceras sve. a sto se tice navijaca, sramota za novisad, isto tako se desilo pre par godina za zvezdine i partizanove igrace. ali sta cemo neka mrznja postoji jebena, ali postoji i ljubavi :slight_smile: nadam se bar malo. i veceras se nadam da nece biti velikih incidenata. steta sto se sastajemo u polufinalu vise bi voleo u finalu bio bi to spektakl, ali da bude 10soma nas 10 soma vas na tribini i da bude ludnica, za navijanje! ali sta je tu je

današnja utakmica mi se čini kao test za one “prave” utakmice u fudbalu, policija ne smije da zezne stvar danas ako ne želi da se fudbalska igra negdje u Svicarskoj :smiley:

Molim vas da titlujete ove komentare, ništa vas ne razumijem.

[color=“White”].[/color]

Nogometne utakmice u kvalifikacijam za svijetsko u Brazilu nebi smjele biti problematične, savezi su se dogovorili da neće biti gostujučih navijača na utakmicama.

Kako piše po portalima, osiguranje bi trebalo biti na razini. Pojavile se se i informacije da su za BG krenule skupine Boysa, Torcide i još nekih navijačkih skupina.
Bit će spektakl svakako, samo da ne bude incidenata.

[quote=“mile”]Molim vas da titlujete ove komentare, ništa vas ne razumijem.[/quote]Podnaslovljujete, šahisto, podnaslovljujete. :slight_smile:

Forma = niz pobjeda, kvaliteta = nešto drugo. Nije da ste imali neke protivnike, vidjet čemo večeras ako bog da da se završi utakmica.

Jok, podnapisujete, šefe, podnapisujete :zub:

[color=“White”].[/color]

[quote=“mile”]Jok, podnapisujete, šefe, podnapisujete :zub:[/quote]Ahhh… taj dobro leži. :potboy:

[color=“White”].[/color]

ja ću gledat tekmu jer se radujem neredima. :smiley:

Kako nikada nerede ne prave kada je u pitanju guljenje kože sa napaćenog nam naroda sa svih strana i iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

Huligane bi trebalo sve poslati na koncert Justina Bbiera, možda ni to nije dovoljna kazna.

Kao prvo, moram reći da mi je rukomet (uz američki nogomet) daleko najljepši momčadski sport. Ti dečki moraju imati sve, snagu, brzinu, koordinaciju pokreta, eksplozivnost… Također, nema pojedinačnog zabušavanja (tko je rekao nogomet? :D).

Današnja utakmica?
Za Hrvate normalna, očekivana, naučili su nas na uspjehe. Za Srbe životna prilika.

Po kvaliteti su Hrvati jači 20-30%. Dakle, trebali bi glatko pobijediti.
Ali, neprijateljska atmosfera, podrška navijača i blagonaklonost sudaca prema domaćinu izjednačavaju šanse.

Mislim da će biti tvrda utakmica, gol za gol. Odlučit će ili hrvatsko iskustvo ili suci.

Potpisujem Šljakera od A do Ž. S tim da moram nadodati da mi je jako žao što im nismo pokazali kako ih se ne bojimo i da se nije skupilo barem 10-tak tisuća naših navijača i zajednički otišlo tamo.

Kapacitet je samo 15k “navijača”. :slight_smile:

Čini mi se da je 20k.

Je. Al je smanjeno za 5k.

Čestitke srbima, zaslužili su. Nadam se da neće biti sranja sad nakon tekme :slight_smile:

Je, Srbi su odigrali puno pametniju tekmu i zasluženo pobijedili.

Užasno mi je žao, ali kao da su oni bili ona puno iskusnija repka. Doduše, i nesreća (naša) je odigrala ulogu, ali čestitam im.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja