EU birokrati izglasali cenzuru Interneta...?!

Još nije konačno ali… :scream:

1 Like

Izglasaće oni još što šta. Ugušavanje inerneta je tek počelo, za 5-10 god će biti prava slika. Izgleda da ljude treba još dosta pritisnuti da bi se pobunili i konačno srušili sisteme koji ugnjetavaju i kontrolišu narode širom sveta.

Da smo pametni, izglasali bi mi ukidanje EU

2 Likeova

Teško je i pojmiti da se ovo stvarno događa. :frowning:
Te zakone izgleda kao da piše i sastavlja netko neobrazovan koji nikada nije niti surfao po Internetu. :smile:

Ne može biti ništa od ovoga, moje je mišljenje. :o:

Razumijem logiku iza zakona… medjutim ovo je internet, ne mozes to tako. Zamisli ne mozes da komentarises vijest iz nekih internet novina jer nisi dobio njihovo odobrenje da koristis njihov sadrzaj na npr redditu gdje sve od reda komentarise…

A svi se smiju Amerikancima sto ukidaju sve regulacije u vezi interneta i pozivaju se na to kako je u Evropi sve ok, kako Evropljani imaju “slobodan” internet :smiley:

Baš suprotno. Te zakone pažljivo pripremaju dosta vremena unapred i znaju oni dobro šta rade. :slight_smile:

1 Like

Zakon ovaj, zakon onaj, da se stvarno drze zakone pirate bay bi izgubio domenu u sekundi, sada se pitanje postavlja sto sprijecava bilo koga da se ugleda na piratebay sto se tice zadrzavanja domene, otvoris neki sajt sa vijestima i radis copy-paste svih vijesti iz drzave? Nista.

Pa politicari cim im nesto podje smetati odmah ukidaju ili zele regulisati … tako je i s internetom … nije ih zanimalo dok nije poceo uticati na rezultate izbora, ali sada …

1 Like