Facebook admin za oglašavanje

Može li se na facebook dodati administrator koji bi imao potpunu kontrolu za marketing i oglasavanje, a da ja pored toga samo vodim svoju stranicu. Tako da se on ne mora bojati da ću ja koristiti njegov račun sa kojega on plaća, pa da mogu na taj način zaposliti nekoga za marketing na svoju fb stranicu?

postavis ga kao advertisera i rijesena stvar

1 Like

To mi je baš drago čuti da se može.
Ako je netko zainteresiran da to radi, neka mi se javi.
Ja bi ga onda dodao na taj način, a na njemu bi samo bilo da pusti promociju na neku objavu za određeni iznos novaca ili po mojoj želji da prekine promociju prije potrošenog predviđenog iznosa.

Vidio sam da ima svakakvog targetiranja publike, ali meni treba samo Hrvatska i da su godine iznad 25.

Ja bi i dalje radio objave, samo bih iskoristio nekoga da ih promoviram. Naravno, za tu uslugu bih platio. Platio bi unaprijed da ne bi mislili da želim nekoga prevariti. Ja vas čitam već dosta dugo i vidio sam kako vas je cane prevario, ali ja sam pošten i uredno ću platiti. :wink:

Valjda me nećete odgovoriti sa cijenama. :slight_smile:

Vaše ponude najbolje da prikažete na način da mi kažete koliko bi me koštalo po jednom mom zahtjevu da se neka objava promovira?

Javi mi se na pp, da vidim koja je nicha u pitanju.

Dobio sam nekoliko upita u privatne poruke pa da objasnim svima.

Žalosno ali istinito, ja ne smijem imati facebook zbog roditelja, a kamoli da spajam bankovne kartice sa facebookom. Ubili bi me :confused:

Znam da vam je to čudno, ali nismo svi jednaki. Oni su iz drugog vremena i ne podnose neke današnje stvari koje su za većinu normalne.
Mene jako zanima web, dugo vas čitam i mislim da nema smisla da uz blog ne vodim i facebook stranicu. Sve što želim da netko povremeno pusti promociju na neke objave koje ću ja kreirati, i to je to.

Naravno, ako bi naravno netko htio to raditi za razumnu cijenu!

Npr. zamislio sam to da me po jednom puštanju promocije košta 10kn, što znači ako vas 50 puta zagnjavim da neku objavu pustite to je vama zarađenih 500kn.
Jedino bi volio da ako odjednom puštam više objava, da se onda svaka računa po 5kn, jer vama je vrlo slično hoćete li morati sjesti za kompjuter da upalite promociju na jednu objavu ili par njih.

Kako vam se to čini? Da li je ovo realna cijena ili premalo nudim? Možda hoće netko i za povoljnije mi to napraviti? :slight_smile:

Koliko ti imaš godina?

Pa očito je da nisam punoljetan, ali i kada budem neće biti lagano protiv mojih roditelja. Oni kao da žive u svom svijetu, a ja im se ne volim suprostavljati jer mi je žao se svađati s njima. Al morat ću jednog dana.

imao sam i ja druga u srednjoj kojem roditelji nisu htjeli da uvedu internet

isto tako znam jednog covjeka kojem otac nije dao da upise srednju skolu kako ne bi mogao upisati fakultet da ne ode iz njihovog sela, da ostane na zemlji

roditelji ce tek shvatiti koliko su djecu zakinuli

samo opušteno, ja sam se suprotstavljao ocu i kajem se, sta god da rade ne trebas se buniti, sve ce doci na svoje, maloljetan si ima vremena

1 Like

Ja sam se već navikao živjeti s time i nastojim ostati normalan s obzirom na njih. I imam puno više razumjevanja za njih nego što oni imaju za mene.

Jel moguće da se ne znaš snaći?
Daš nekom da ti kupi visa internet poklon karticu.

Prvi puta sam čuo za to bas nekidan ovdje na forumu. Vjerovatno ću tako i napraviti.

i s tim možeš plaćati oglase na fb i instagramu?

Jel si na ovo mislio’?

http://www.ekesh.com/ekesh-kartica/

Objasni svojima da možeš zarađivati od “kompjutera”. Možda promijene mišljenje kada shvate da možeš sebi zarađivati iz početka barem za džeparac.

Rekli bi da nema kruha bez motike i još bi za kaznu morao kopati s motikom da ja shvatim sto znaci za kruh zarađivati.

Ova ekesh kartica izgleda super. Nadam se da ju prihvaca facebook?

neznam poslao sam upit pa cemo vidjeti ako netko ima informaciju nek ju svakako podijeli

Kupio sam ja ekesh karticu, ako ju ne uspijem spojit na facebook mogu novce trošiti u trgovini tako da me nije strah bilo kupiti. Pročitao sam u njihovom pravilniku da se može s tom karticom napraviti paypal, samo ne znam da li se može sa paypalom plaćati facebook ako se neće moći kartica direktno povezati.
Kažu oni koji su izmislili tu karticu da ta kartica može svagdje gdje može bilo koja druga visa kartica.

ajde ako uspijes ju spojiti s fb i plaćati s njom oglase javi svakako :wink:

Jel isprobano?

Ne, cekam malo da mi novi fb profil sazrije pa cu onda praviti stranicu i krenuti s promocijama. Prosli profil su mi odmah banirali, nisam ni stigao spojiti s karticom. Valjda sam prebrzo napravio stranicu a nula prijatelja imao.