Facebook aplikaciju tražim

Pošto imam Facebook stranicu koja je za sve moje kupce iz svijeta, dakle nemam vremena za svaki jezik/naciju raditi posebnu Facebook stranicu zanima me postoji li neka aplikacija koja bi:

  • za pristup tražila da se Lajka Facebook stranica
  • omogućila da se uploada fotografija, komentira i lajka (sve isto što se može na zidu)

Zašto? Planiram raditi akcije/nagradne igre za nekoliko većih zemalja pa da svi ne bi svoje radove stavljali na zid (jer na kraju ne bi ni znao tko je postao što iz koje zemlje) pokrenuo bi neku aplikaciju putem kojem bi igrači mogli postati svoje fotografije, komentirati i lajkati, tako po jedna aplikacija za svaku zemlju.

Postoji li takvo što ili trebam tražiti custom rješenje?

Mogu ja napraviti javi se.

I ja trazim nekog tko će mi napraviti jednu jednostavnu facebook aplikaciju.
Potrebno mi je da aplikacija povuce sva imena i kontakte nakon autorizacije sa profila i spoji ljude po definiranim preferencama.

molim ponude na PM ili email:

[email protected]

hvala

Pozdrav

Treba mi neko ko bi mi mogao kreirati FB aplikaciju tj. igricu. Igrica bi bila u “fazonu” kreiranja neke fotografije uz pomoc vise ponudjenih elemenata i po zavrsetku da se ta fotografija pojavi na profilu osobe koja je igrala, naravno, da bi pristupio stranici, mora je lajkovat, podrazumjeva se.

Pored toga, trebalo bi kreirati welcome tab i dodatni tab koji bi izbacio odredjeni kod, sifru, ili nesto slicno nakon lajkovanja stranice. Ovo je naravno odvojeno od gore navedene igre.

Javite se na PP

Javi se znam ja :slight_smile:


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact