Facebook Black Share Test

Ajde nam još objasni kakve veze ima blogger i sajt u popup-u. Zasto odmah ne šalješ direktno na sajt ?

To bih i ja voleo da radim , ali pošto facebook OBAVEZNO posle nekog vremena blokira ovakve domene, ne bih baš nešto to pokušavao. A pokušavao sam i ostao bez nekoliko sajtova koje ne mogu da vratim na FB. Jer naravno ovo nije dozvoljeno da se radi.

1 Like

facebookov algoritam više prikazuje taj post, jer ga vidi kao viralni post.

1 Like

A zar mozes share ako je na only me? I dijelis sa tog profila na koji postas ili sa drugih?

A sta znaci ovo citaoci 41? :confused:
Jel to trenutno?

Da li na public vracam svih 500-1000 postova? Ili samo one sto su na grupi? Da li u grupu sharujem sa mog profila u grupu ili samo sharujem sa stranice?

Meni je veći rizik izgubiti profil i druge stvari, objasni jel poveca reach na stranici od objave ili dijelis post sa stranice u grupe ili link dijelis u grupu.

ma to su pratioci bloga

Napisao sam gore , profil koristis neki bezveni, za svaki slucaj, mada meni nikada nisu blokirali profil, ali mi se desavalo da blokiraju blogger , pod tim mislim da ga blokira Facebook.

Odgovor? :)))))))))))

1h

Da li na public vracam svih 500-1000 postova? Ili samo one sto su na grupi? Da li u grupu sharujem sa mog profila u grupu ili samo sharujem sa stranice?

Ne vracas nista na public, ako vratis na public dobijas momentalni ban od facebooka za spamovanje… to deljenje od 500 do 1000 puta sluzi samo da bi zaludelo facebook algoritam i da bi on na post gledao kao na viralni post i tada ga prikazuje na mnogo vise ljudi nego sto je to slucaj sa nekim obicnim postom. U gurpu sharujes sa stranice, a ne sa tvog profila.

1 Like

sharujes na svoj profil da ne vidi niko , moze

1 Like

Jel rastu sa ovim i lajkovi na stranici? :slight_smile:

Pa naravno da rastu jer se vise prikazuje, ali ono sto mene zanima je da sa Facebooka odvedem ljude na blogger i na svoj sajt, valjda je to cilj i tih stranica.

Naravno al i ovo je dobro kao pride! Ako ovo sve radi ti KRALJ! :smiley:

Radi naravno… provereno… ali nemoj to da radis na svaki post … uradi na jedan pa onda pusti dvadesetak clanka ovako …

I jos jedno pitanje i to je to? Koliko traje vremena da sharujem 500-1000 puta necu sigurno brojati hahahaha!

Ceo dan … do dva dana, eto dobro si me podsetio, moze i za pola sata, ali onda vam sledi SIGURAN BLOK I GASENJE PROFILA… znaci mora polako… ako krenes samo da pretiskas share to je kraj !

možeš li ovo malo detaljnije objasniti