Facebook Groups Tips?

Dali netko zeli napisat ili linkat neke tutoriale kako koristiti facebook grupe za dobivanje traffica?

Sto treba paziti i kako ostati ispod radara da te Facebook ne bana ili da te ne izbace iz grupe?

Prvenstevno profil mora da ti bude razradjen to jest nije tek napravljen nego da je koriscen par meseci ili godina, mozes se uclaniti u 20 grupa dnevno, postujes u 45 grupa podesis da ti post bude na 5 minuta pa sledeci na 12 pa na 9 pa na 13 pa na 7 i tako znaci do 45 postova si otprilike ispod radara npr na 60-70+ mozes lako dobiti blokadu postanja narendih 2-3 dana, ali vremenom ces moci povecavati brojku npr postas 10 dana 45 postova dnevno a posle 10 dana postas 60 postova, Menjas ovaj tekst u opisu vrtis 4-5 kombinacija u krug, slika mora da bude neka dobra i naslov agresivan i to ti je to… Najbolje da nadjes grupe u svojoj niche.

Ok super, hvala. Budem malo to testirao pa javim ovdje.

Dali mozes ili netko napisati sto se u tim grupama desava? Kako to funkcionira? Jel ljudi tamo sheraju linkove pa se onda to gleda ili koja je glavna svrha tih grupa?

Ja sma se uclanio u mnogo grupa a u niti jednoj nisam aktivan, pa bi se sad aktivirao.

Nema potrebe da si nesto aktivan. Svakako da seruju ako pogodis sa objavom. Ja npr sa nekih 200 grupa imam oko 10k pregleda na youtube-u kad pogodim sta ih interesuje (10k pregleda za 3 dana).
Ja postujem u oko 30-35 grupa dnevno, u razmaku od 10 sec.

To je istina, od grupa mozes navuci dosta traffica ako pogodis niche i objavu… P.S evo ti jos jedan tips. Napravis drugi novo peceni profil uclanis se u iste te grupe gde ti je glavni profil sa kojim postas po grupama, i nakon sto postas sve postove ides sa tim praznim profilom(novim) i lupas na svaku svoju objavu po komentar, tako ces uvecati vidljivost posta malo ne aktivnijim clanovima u grupi.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact