Facebook HR

Evo ljudi, prije koji dan sam redizajnirao blog Facebook HR, pa bi vas pitao što mislite o svemu i što još tu napraviti, doraditi i sl, ako imate možda kakav prijedlog?

Facebook hr

Nemoj se čuditi ako dobiješ tužbu od facebooka!

mislim da neće al što se tiče sajta…lipo izgleda…sviđa mi se :wink:

Ne vjerujem da će se to dogoditi jer u imenu tj logou koristimo naziv FBhrvatska, i na sajtu se ograđujemo da imamo ikakve veze sa Facebookom, te da smo isključivo blog o Facebooku, tj internet portal o Facebooku za Hrvatsku.

Vani postoje razni sajtovi i blogovi na ovu temu kao npr www.allfacebook.com, a i naši susjedi imaju sličan sajt - www.facebooksrbija.com s kojima smo već neko vrijeme u suradnji…

Hvala :slight_smile:

Što ima veze što koristiš u titlu kad ti je domena facebook, lol.
Govorim iz vlastitog iskustva jer sam zakupio domenu facebook-emoticons.com i mj dana poslije sam dobio mail od facebooka da će me tužiti ako ne ugasim sajt!

Duduše ne znači, vidim da neki i dalje koriste domenu unatoč upozorenju. Evo baš neki dan mi je frednu ugasilo sajt sa nazivom yahoo u sebi, ali nakon 4 godine rada.

Facebook drži trademark, ali trademark se izdaje u određenom strogo definiranom podrucju. U Facebookovom slucaju to je društvena mreža. Možeš koristiti rijec Facebook i nece ti ju uspjeti zaplijeniti putem tužbe dok god na toj domeni nije društvena mreža odnosno dok god nisi Facebookov direktni konkurent.

Neće te tužit facebook.

Prije će te youtube tužit zbog ove you-tube-muzike

U svakom slučaju, izgleda da će te netko tužit! :smiley:

Ja nikad nebi zakupio takve domene, radije promjeniš jedno slovo ako ideš na seo, ili smisliš nešto brandli i miran si zauvjek, a ne da radim sajt pa da gledam hoće me netko tužiti ili uzet sajt!

nije problem, fb te nece tuziti. nisi social enegine/network. U domeni imas pravo koristiti facebook.

culi ste sigurno i za adsense i myspace i google i ostale stranice koje su orijentirane na pracenje rada brenda i jos nikada nisu tuzeni.

a sajt je kul. svidja mi se, ali sumnjam da ce donijeti zaradu osim ako ne nadjes kakvu firmu i direktno dogovoris marketing. adsense saks na nasem trzistu.

sta ako neko rega facebook.hr a na tom sajtu ne bude nikakva socijalna mreza

facebook.hr je registrirana prvog dana kad su ih pustili

Ako na tom sajtu bude nešto što ima opravdani razlog da kositi to ime, a ne ulazi u trademark koji je zaštitio Facebook Inc. , teško da ce ti Facebook Inc. oduzeti domenu putem tužbe. Radi se u presedanu koji se vec nekoliko puta dogodio velikim tvrtkama koje nisu mogle dobiti svoju domenu jer je neka manja tvrtka koja se bavi necim potpuno drugim vec imala registriranu. Na zalost, zaborvio sam primjere :frowning:

Da bilo je takvih primjera dosta u drugim državama, neka lokalna firma isto imena, drukčijeg područja rada ima svoju stranicu i ne mogu im zapravo ništa…

A za ostale, Facebook HR je blog, tj internet portal koji piše članke za što bolje korištenje Facebooka i pomaže pri korištenju Faceboka raznim savjetima i sl…

@xapuc - da, teško će od adsense ići, ali probamo pa vidimo…

Pazi kakao ga nazivaš… khmagencijazaelektroničkemedije…khm…khm

baj d vej: sta ti je bosanac:
http://microsoft.ba

(za one koji nisu znali) :smiley:

facebook.hr je domena registrirana na Slavku Klišanić iz Samobora…iako su rekli u Carnetu da takve domene neće moć bit registrirane pa mi nije jasno kako

@w00t da khmagencijazaelektroničkemedije hahahahahaha :slight_smile:

[quote=“xapuc”]nije problem, fb te nece tuziti. nisi social enegine/network. U domeni imas pravo koristiti facebook.
[/quote]
facebook već tuži ako ime domene počinje sa face i ako je social sajt.

Sinulo mi
http://www.myface.com
:krele: i gle ko dođe fastest growing social network site:).

Khm blog :slight_smile:

kad već pričamo u tužbama i facebooku, evo vam zanimljiv članak

http://voices.washingtonpost.com/blog-post/2010/11/lamebook_and_facebook_battle_o.html


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja