Facebook i SMS

Ne koristim Facebook, međutim moram implementirati login s FB računom na VB forum.
Otvorio sam FB račun, krenuo izraditi FB aplikaciju, i taman dok sam riješio CAPTCHA-u za FB aplikaciju – prc! Veli, sumnjamo u autentičnost vašeg računa. I odjavi me. Probao s drugog kompa i IP adrese registrirati se ponovo, opet – prc! Traže da im dam broj GSM-a za verifikaciju. Taman posla. :slight_smile:

Je li im to redovna procedura ta famozna verifikacija putem SMS-a kod pokušaja izrade FB aplikacije?

Je li netko imao sličan “problem”?

Ja sam prije neki tjedan prijatelju otvarao FB profil i takodjer me trazilo verifikaciju mobitelom, stoga mislim da je to redovna procedura.

Jeste, to je redovna procedura, i ne brini - nećeš primati više nikakve SMSove od Facebooka (osim ukoliko ne odabereš u postavkama drugačije, mada nisam ni siguran da smo pretjerano “pokriveni” kao npr SAD/Kanada).

I kasnije kada trebaju ne pošalju.
Ja sam odabrao da kada se prijavljujem sa nepoznatog uređaja da mi prvo pošalju kod, pa tek nakon što unesem kod mogu se prijaviti, to je šljakalo par puta i onda više nisu slali kodove…

[quote=“mestro67”]I kasnije kada trebaju ne pošalju.
Ja sam odabrao da kada se prijavljujem sa nepoznatog uređaja da mi prvo pošalju kod, pa tek nakon što unesem kod mogu se prijaviti, to je šljakalo par puta i onda više nisu slali kodove…[/quote]

Također, ali nakon par puta su mi poruke počele kasniti, i to K-A-S-N-I-T-I pa sam isključio.
Otišao kod rođaka da testiram, i došao mi SMS sa kodom odmah. I tako je radilo možda tjedan dana, i kod cure se probam prijavit i ne dolazi SMS pa ne dolazi. Idem opet probati se prijaviti da mi stigne novi SMS, no nema ni njega. Zato u 3h u noći dolaze dva SMSa sa kodovima u razmaku od recimo dvije minute.

Hvala vam na odgovorima. Poanta jest da im ne želim dati broj mobitela. Inače ga nigdje ne upisujem, a FB je vjerojatno na začelju liste internetskih servisa kojima bih ga dao bez nekog posebnog razloga. :slight_smile: Zato sam pitao. Izgleda da ću uzeti neki promo prepaid broj, pa ga ukucati.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja