Zavisi zbog cega je ban, meni su vracali isti dan. Ja sam ih ukinula svakako, nemam ja vremena birat rijeci za IA, poostrili su kriterije a smanjili zaradu, barem sto se BiH tice.
Sto se tice isplate, isplatit ce ako ste imali 100 dolara, i vise, ispod stoje ne.
Da li ce isplatiti ako je profil privremeno zakljucan? Clanci su live i instant radi, preko drugih profila objavljujem samo sto nemam statistiku. Dobio sam i onaj mail sa obracunom.
Sve dok IA radi, nema problema, njima je bitno da imaju podatke o placanju
Ja bi nekoga zamolio ako bi mi mogao aktivirati IA. Platio bi mu. Naravno ako ne zadovoljava ia onda da ubaci clanke i da to sve ustima.
Da li se ikome dogadalo da mu u admin panelu u web sucelju pise da je clanak dodan na IA, a na Facebooku u Production Articles clanci su unpublished?
Na webu pise za sve objave da su dodani na IA, jedino ako ima tehnicka greska stoji na webu upozorenje, a u Production articles budu unpublished objave koje nisu podobne za monetizaciju, obicno imaju mali globus pored ako je u pitanju sadrzaj teksta, ili uzvicnike i druge simbole ako je u pitanju tehnicka greska/slike , ugradnja i sl.
Da, kod mene u Production articles su unpublished i imaju globus pored sebe…
Zar je moguce da 10-tak clanaka nisu u skladu s pravilima FB?!?
Jedno možda glupo pitanja, mada kad je FB u pitanju nista ne treba cuditi. Dodao sam novi racun za oglasavanje u Business Manager pa da nije mozda zbog toga nastao problem?!
Tako pođe sve naopako i s upozorenjima, i bude toga sve vise i vise … nazalost…
Kod mene pise da je stranica blokirana. Sta da radim posao sam upit fb i nista. A na drugoj vec neki 8 mjeseci stoji da se pregleda
Hihihihihii moguce je naravno, jedino clanke o tratincicama i horoskopu mozes pisat hiihih, ja nisam skontala u cemu je problem, mnogi sto imaju IA pisu svasta i vidim prolazi im, ja nisam mogla objaviti niti jedan clanak koji sadrzi rijeci poput: ubistvo,ubio,zlostavljao,duhovi,paralelni univerzum, zrtve, samoubistvo,seks,policija,zatvor,revolucija,protesti i mnoge druge rijeci. Znaci nista iz crne hronike, seksu itd. Pregledaj clanke, vidi sta je kod tebe problem, pa ih ispravi na webu. A zbog novog racuna ti nije garant
Probaj opet poslat url stranice i screenshot kroz Submit an appeal na tom upozorenju da si igubio pravo na monetizaciju. Ma banuju sve redom hihihihi, nego treba napravit barem 10 stranica pa se saltat, tamo-vamo, kad god banuju ahahhahah
Ja sve te rijeci i jos “vremensku prognozu” To mi je jedna od vecih misterija zasti IA nevoli vrijeme
Odustao od IA, manje sekiracije i vise vremena za druge mreze (jer ih fakat ima).
Nakon Facebookovih IA, ovih dana sam skoro pa odustao i od AdSense, još uvijek testiram, ali vjerovatno da će tako i biti.
Ostaju sve nabrojane mreže s ovog foruma koje mozes pronaci u opciji “Latest”.
AdSense je vise od decenije bio sinonim zarade na ovim prostorima, medjutim osim sto su ga ubili oni koji su ilegalno “klikajuci” izvlacili novac iz njega, sada je to uradio i sam AdSense, malo smanjujuci zaradu po ugledu na FB, malo ocjenjujuci sadrzaje gdje im se vrte reklame (mnostvo je web stranica ili portala s “rupama” na mjestu reklame).
Zaraditi se moze svugdje, samo covjek treba malo istraziti, biti uporan, i ne drzati se ko pjan plota nekih sigurica.
Ova dva “velikana” online zarade ce i dalje biti tu, samo odrastaju bas kao i oni koji ih koriste, tako da je vrijeme lake love za nama.
Ali novih prilika imate svaki dan i na svakom cosku…
Sta bi ovo trebalo točno da znači i kako ovo promijeniti:
Estimated Revenue
2 apps are currently failing to meet our quality benchmarks, which might negatively affect your revenue. See how to improve the quality status of your properties.
Skoro isti tekst upozorenja kao na AdSense
Nisam nikada dobio ovo upozorenje na Adsensu!
Da li se jos neko susreo sa ovakvim prob , pise mi unpublished sve je uredu stranica ima IA … imam administraciju u apps …
Mjenjao sam sifru na FB i sada mi nece da idu IA na Published, kaze da sam sifru mjenjao, da li mogu se u admin panelu odlogirati pa ponovno logirati na fb? Hoce mi to stvoriti neke dodatne probleme?
da li ima itko da mu se zarada od proslog mjeseca nije pojavila kada ude
Upravitelj monetizacije pa onda na payouts, obicno bi se pojavila i onda bi pored pisao status unpaid pa nakon nekog vremena paid, sada toga nema?!?