Facebook like box otvaranje u istom prozoru

Pozdrav svima dali se ikako moze kada se kreira ovaj widget da se linkovi otvaraju u istom prozoru target self. Jel fb ima namješteno da sve ide na target blank

https://developers.facebook.com/docs/plugins/like-box-for-pages

To znam al za linkove u postu da se otvaraju u istom prozoru to mi treba.

Tražio sam danas dal ima koji nacin otvaranje linkova u iframe al da ide pod target_parent ili self al nisam nista nasao da bi radilo.

Facebook ima napravljeno da linkove otvara u novom tabu sad neznam dal se to ikako da promjenit :smiley:

Teško da možeš to uraditi, jer je u njihovom kodu postavljeno _blank. Ne znaš kako će link unaprijed biti generisan da bi ti mogao da izvadiš taj link i promijeniš mu target, a nemaš načina koji bi mogao to da uradi za sve linkove, tj. da provjerava automatski i mijenja automatski target. Pokušaj nešto na svoju ruku da ne koristiš njihov widget, jer tebi treba iframe, back button, i linkovi sa _self, da bi mogao to da radiš što želiš.

Meni samo treba neki njihov widget sa kojim mogu gledat postove sa facebook page, a tu opciju sam jedino vidio u facebook Like box.

Mozes pomocu javascripta izmeniti target na facebook linkovima nakon ucitavanja.

Zasad sam nasao opciju samo rss feed page i napravit da ide target self jel imas koji link @snisson

Uf, sada gledam i izgleda da to ipak nije moguće jer je onemogućen pristup putem javascripta iframe-u ukoliko je sadržaj sa drugog domena.
E sad, druga ideja koja mi se nameće je da napraviš posebnu stranu kod sebe koja bi samo vukla iframe sadržaj sa Facebooka, a u php povučeš tu stranu, napraviš search/replace i ispišeš izmenjeni sadržaj gde želiš na svojoj strani.