Facebook lokalizacija

Jeli moguce kako lokalizirat Facebook reklame samo na odredjeni grad? a da pritom ne koristimo samo Interes npr Rijeka, jer moramo staviti i druge, npr fitnes, zumba itd?

Koliko ja znam, nije moguce cijljati na određene gradove. A ni ciljanje fanova koji su clanovi grupe Rijeka nije bas precizno posto mnogi od njih vjerojatno ne zive u Rijeci nego su mozda tamo rodjeni, imaju obitelj ili jednostavno vole grad Rijeku, a i takvim nacinom ciljanja klikovi bi dolazili vrlo vrlo sporo.

Možda ne kao grad, ali može se ciljati npr. na kafiće u Ri, trgovine, restorane, za koje vjerovatno znaju samo osobe koje se nalaze u Rijeci ?

Da al takvo ciljanje ce rezultirati jednim posjetom tjedno, sto ne znam koliko svrhe uopce ima.

To sam i mislio, ali eto da provjerim. Imam problem sa klijentom koji se onda oglasava preko FB, zeli samo Rijeku a dolaze mu upiti iz cijel hrv, ako stavim samo Rijeku kao interes, sto kako kaze SM i ne znaci puno. Ne mogu ciljat na odredjene interese koji su opet globalni. Za sada je izgleda tako, valjda ce i oni uvest po nekom IPu kao google da isporucuje rezulatate, jer ovako za lokalno oglasavanje ima previse prikaza pa i klikova koji su uzaludni.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja