Facebook obrisao sve postove sa moje web lokacije

Facebook mi je obrisao sve postove,plus ne mogu ništa postati trenutno niti u grupe,niti na profile,a ni stranice…
Neko da ima još ovaj problem ?

Blokirali su ti domenu! Uzrok moze biti sadrzaj koje je protivan FB pravilima ili ti je sadrzaj prijavljivan pa te FB blokirao! Svi koji su djelili tvoj sadrzaj su dobili obavijest, neka se zale na taj sadrzaj, a i ti im pisi i zali se!

Zdravo. Meni je prije par dana blokirana domena. I dalje mislim da je neko prijavio. Mislim da je uzrok tome i tvoj problem, da ti je fb blokirao domenu. U centru za podršku na svom profilu imaš tamo obavijesti, barem kod mene, svi linkovi su mi označeni. Čak su bili i sakriveni sa stranice i profila i grupa, nestali su. Danas vidim, samo ih ja mogu vidjeti kao admin i kada kliknem u grupu na neku objavu, izbaci da je sadržaj privremeno nedostupan samo ga ja vidim kao admin i onaj koje podjelio.
Ja sam pisala i sa svih profila poslala na ponovni pregled, i dalje čekam.

ma ja sam se prebacio na novu,nema od njihovog pregleda ništa

Neko mi je napisao da mi neće vratiti blok i da su me blokirali zbog spama. Oki je, evo vratili su mi blog, skinuli su mi na fb blok sa ovom porukom
Vaša je objava vraćena na Facebook

  1. pro

Ispričavamo se na pogrešci. Ponovo smo pregledali vašu objavu i zaključili da je u skladu s našim Standardima zajednice.

ako se budete žalili možda vrate i vama, želim svakom sreću kome je god fb blokirao domenu. Nešto su zadnjih dana radili da se primjetiti na fb možda je i to razlog.

Sretno svima.

5 domena su meni blokirali za 4 dana
A radim 3 godine i do sad nijedna blokada

To je super onda, ja sam ti napisao iz svog iskustva. Meni nikad nisu nijednu vrstili niti kad odgovorili…

Ako je to bilo u skorije vrijeme kao meni, pokušaj poslati sve objave na pregled tamo preko profila u poslana pošta podrške meni su 6 decembra stavili blok, domena napravljena 27 novembra, imala samo 20 članaka, sinoć 11. decembra vidim na svim profilima ovu gore poruku i skinut blok.

Pokušaj se žaliti, pošalji na ponovni pregled. Sretno

Ako nemaš neki popularan sajt i domenu, samo kupi drugu i udaraj u grupe.