Od kad su me kaznili nista vise ne salju
Radi li kod vas ovaj automatski invite u grupe sa stranica, meni vise nema ni na jednoj tu mogucnost. Samo ako novu grupu pravis s te stranice sto pravis ima da zoves…kod vas?
Kod mene na jednoj radi, na drugoj ne, a kod njih ne znam Nikakve vajde od toga, ja imam jednu grupu od 2.5 hiljade clanova vec godinu dana, a ne znam da ih fb zove, valjda bi bilo vise, ili nece da uđu
Meni bukvalno ni najednoj nece osim ako napravim novu grupu…svasta. A mogle se fino dizati grupe
Meni više ne dolazi da pozivam ljude da lajkuju stranicu?
Kako mislis nemas invite na slikama u reakcijama ili?
Nema ono automatski u Business suite, nikako se na pojavljuje na dvije stranice već sedmicama, samo na još jednoj stranici radi…
Kako stojite ovaj mjesec meni reach ubijen ne prolazi ni slika ni link ni reels
Kome brate link prolazi? Inače, reels kod mene razvaljuje, slike su ok isto.
Problem je sto ni reels ni sliku ne gura kod mene…
Bude tako par dana pa krene da gura. Barem kod mene je tako. Šta misliš koliko vrede sad stranice 300k+?
Iskreno po ovom sto ja vidim ne bih dao neku cijenu, previse rizicno previse stresa. Ja licno za to ne bi dao ni 1000$ neko drugo mozda i 10.000$ nije bas revelantno sta god reci…
Ja npr imam par miliona u stranicama a ne mozes navuci 30tak K posjete… Sto si nekad mogao sa smijesnom stranicom. Jos pored toga u grupama 200k +
Nekad se moglo rasturati. Jbg, možda se kolo okrene, ko zna.
Samo može biti gore.
Ja sam iz toga izašao 2019 čini mi se. Već tada mi se bilo smučilo. U to vrijeme sa 5mil nisam mogao napraviti ono što sam radio 2015-2016 sa stranicom od 50k
I pratim ovu temu cijelo vrijeme i sad imam utisak da sa 5mil kojih sam imao sada ne bi mogao napraviti 30k posjeta dnevno
A ja sad guram jedan lokalni portal sve na novo, fb stranice i grupe, pa se pitam da li se isplati to gurati i dalje, neke rezultate vidim ali ni blizu onome što sam imao prije 10 godina kada sam isto radio sve ispočetka i došao do par miliona ljudi u grupama i stranicama dok fesjbuk nije sjebao reach a i fact checkeri koji su imali pik na moj portal koji se bavio duhovnošću, otom potom bilo bi dobro da izađe kakva nova platforma slična fejsu, čisto da im zada malo konkurencije
Ma ja to samo onako. Vidi bilo je u doba korone ok, moguće da je ranije bilo bolje, ali ajde, lepi se novci pravili i tada.
Pokušali su Rusi sa onim njihovim, ali ne znam kako je to prošlo na kraju. Mislim da se zove Vkontakt, tako nešto…
evo da se ja javim nakon pune godine od kako nisam radio fb… ne radim ga, niti ću uskoro nego se javljam da pitam, šta sad ovo otkako nema fact čekera, ima li opet kršenja ili je divlji zapad, radi ko šta hoće ?
mene su oni prije dvije godine skršili jednom prijavom, ito ja objavio vijest koja je objavljena prije 15 godina a nisam to naveo, riječ je o “novom pogonskom gorivu budućnosti”… od tada me nema 98%… pa sam odustao…
Koliko sam skontao nije to jos pusteno kod nas, nego samo na USA.