Facebook problem - Unable to verify paypal account

Koliko se sjećam već je bilo upita na ovu temu, ali spomenuta rješenja meni nisu pomogla.

Naime, kod IA payout podešavanja, kao način isplate želim postaviti paypal. No, dobivam poruku “unable to verify paypal account”.

Kako je netko ovdje na forumu bio savjetovao, pokušala sam izostaviti kvačicu u prezimenu no to nije riješilo problem.

Ima li netko ideju u čemu bi bio problem?

Pliiiiiz pomagajte jer su mi zbog neispunjenih payout podataka stopirani oglasi.

A šta je sa wire načinom !??

Nisam probala unesti podatke deviznog jer bih baš htjela da isplata ide na paypal.

Mora biti isto kao na PayPal - AKO JE TAMO bez kvakica mora biti i na FB - iako vidim da je to jako cest problem…

Prvotno sam imala na paypalu s kvačicom, ali kada sam pomislila da bi to mogao biti problem (jer koliko mi se čini facebook u ovom slučaju ne prihvaća kvačice) tada sam zatražila od paypala promjenu imena gdje sam umjesto š navela s i odobreno mi je.
Nakon toga sam ponovo pokušala podesiti payout, ali opet dobivam istu poruku. Pokušala sam u nekoliko navrata u razmaku od nekoliko dana, ali ništa :frowning:

Pisi suportu i resice ti problem.

Pokušat ću, iako sam negdje pročitala da su nekome rekli kako ne znaju u čemu je problem.

Dosta ljudi ima ovaj problem pa sam mislila da je netko možda skužio kako ga riješiti i da ću ovdje dobiti neki savjet.

Ja sam bio u kontaktu sa podrškom, nisu ni oni uspjeli unjeti podatke, slao sam im nekih 100 stvari i džaba. Mislio da testiram IA al izgleda da od tog nema ništa. Neće da prihvati IBAN i SWIFT. Probao i sa Paypal-om al džaba.

Pa je li to moguće?
A gdje si točno kontaktirao podršku?

Pa baš mi je nevjerojatno da neće ni bankovni račun prihvatiti. Ja sam mislila ako neće biti druge da ću na kraju unijeti devizni, iako mi se to neće… ali sada tko zna hoće li i to biti moguće …

To mi sve pocinje liciti na to da ako vas jednom FB odbije u formularu za payout, da vise nema sanse da prodje ijednom nakon toga… valjda zbog sigurnosti…

Koristio sam neki formular za kontakt, obično odgovaraju za 2 dana. Probao sam sa deviznim računom, prvo svoj lični pa onda firmin, al nema šanse. Oni pokušavali unjeti nekoliko puta. Zadnji mejl poslali da su kao nešto riješili pa da probam ponovo al džabe, ne može. Ove godine ništa od mog IA.

Jeste iz BiH? Ja imam racun u Sberbank i nije mi prihvatilo ni paypal ni racun, tako da sam morao unijeti racun iz Njemacke :smiley:

Bilo je i onih koji su imali isti problem, odnosno odbijen im je paypal, da bi im nakon unosa imena bez kvačice prihvaćen. Znači jedno odbijanje ne mora biti razlog za daljnje ne prihvaćanje.

@Olaf ja sam iz Hrvatske … pa nije valjda da bi neprihvaćanje deviznog (koji je ujedno vezan za paypal) bilo do banke … ma ne, mislim da ne bi. Moram potražiti swift pa ću pokušati.

Inače, kada plaćam boost uredno i bez problema mi se skida s paypala.

1 Like

imam isti problem. uspio sam napraviti payout account povezan s bankom. ali kada pokušam dodati paypal za isplatu onda dobijem isti error. kontaktirao sam facebook, sada čekam odgovor.

I kod mene sve druge stvari rade normlano, jedino je kod IA problem.

Imaš li link na obrazac putem kojeg si ih kontaktirao?

trebaš kliknuti upitnik u desnom gornjem kutu, i tamo kliknuti New support messages

i tamo postaviti pitanje

Jeste rješili problem?

Jel tko riješio? Probali i s kvačicama upisat podatke i bez kvačica, stalno “unable to verify paypal account”, za reklame uredno skida s paypala ali ovo nema šanse, stalno ista greška… Probao i različite browsere, čak i fb prebacit na drugi jezik i nikak riješit… A na support ticket 2 dana nema odgovora

Evo pošto sam sudjelovala u temi red je i da se oglasim… Ja nisam kontaktirala podršku i nisam ništa riješila…i odustala sam za sada jer sam koncentrirana na druge poslove…probala sam desetak puta i stalno ista poruka…također sam mijenjala š…čak sam i na paypalu zatražila promjenu slova š u s, ali facebook i dalje tambura isto…

Mnogi su kao rješenje odabrali devizni…ali paypal ima svoje prednosti i baš bi bilo super kada bi se pronašlo rješenje za ovo.

Možda netko od ostalih koji su imali problem ili koji su kontaktirali face znaju više?