Facebook profil i stranica - kako ih objediniti?

Probat ću iznijeti što kraće i jasnije (i da, pretraživala sam, ali nisam našla, stvarno):

Jednom davno, dok još nisam imala pojma o Facebooku, napravila sam i profil i stranicu - znam da je to bilo jako bedasto, ali sad nema natrag. I ne samo to, nego je moj profil ujedno i admin stranice.

Uglavnom, znam da se profil može pretvoriti u stranicu, ali ne i obrnuto - zanima me postoji li kakav obilazni trik da se to dvoje nekako spoji? Znam da postoji opcija “merge pages”, ali nemam kaj spajati.

Bi li se to moglo izvesti tako da za stranicu privremeno dodijelim adminske ovlasti nekom drugom, pretvorim profil u stranicu i naknadno ih pospajam?

Ako tko ima kakav savjet, bila bih zahvalna i… unaprijed hvala.

A nije bas da razumjem al ti sad treba jos jedan profil sa koim ces kontrolirat staru stranicu i ovu sta si napravila od profila… iako neznam kako to napraviti
Moras imat profil za admina stranice…

Niti ja ne kuzim pitanje bas… Al ako napravis profil i taj profil napravi Fan Page, mozes uvjek profil pretvoriti da se koristi kao fan page znaci objedini u jedno, i u svakom trenutku mozes to razdvojiti da se vrati na staro. Ako si administrator stranice i izbrises profil, onda si izgubio stranicu, jedina metoda vracanja je ako imas nekoga tko se s tobom bio isto admin pa ti vrati administratorska prava. Nisam probao, al mislim da to tako radi… Treca solucija, obrati se facebook-u, al sigurno ces morat dokazivati svoje pravo ime i prezime, skeniranje osobne/vozacke itd…