Facebook promovisanje - problem

Pozdrav svim članovima;

Bavim se promovisanjem postova već duži niz godina i nikada se nisam susreo s ovakvim problemom a vjerujem da neko od nas ovdje jeste pa Vas molim za pomoć.
Naime, u zadnja 4 dana na novom ad accountu mi se promocije “automatski pauziraju” odnosno ne troše budžet i ne nude nikakav engagment, svaku noć poslije ponoći se aktiviraju par sati dok ne potroše 25$ i onda opet ništa iako sve piše da je aktivno.
Kao da sam postavio negdje dnevni limit od 25$ ali nisam, vjerovatno je problem u mom oglašivačkom računu a ne u facebooku pa Vas stoga molim ako sumnjate u nešto što prouzrokuje ovaj moj problem da mi napišete pa da provjerim.

Imao sam slican problem, samo se rijesilo od sebe nakon 2-3 dana, jer je nemoguce bilo kontaktirati support

Hvala na odgovoru, ja sam im uspio poslati mail ali nikada povratne informacije nisam dobio. Nadam se da će se i kod mene onda riješiti samo.

Imate ovde live chat sa supportom https://www.facebook.com/business/help

Eh, od kada sam probao doći do toga, ali nemam ni tu opciju s dna stranice koliko se sjećam gdje je trebao biti taj link … i to sam već probao … lagano napuštam FB tako da me isti već mjesecima smara sve više i više da boostam ono što ima, ali većinom ono što nema smisla (kaže boostaj, ali ipak prvo pošalji da provjerimo, i tako u nedogled).