Facebook publish_actions permissions -> review

Pozdrav,

ako se netko kuži u ovo, molit ću da malo pomogne.

Nije mi baš najjasnije u kojim uvjetima Facebook dopušta korištenje ovog permissiona, pa ako me može netko upozoriti da li radim nešto što nebi smio.

Ukratko, kada korisnik posta oglas na mom servisu (OP)… ima mogućnost da podijeli taj oglas na željene fb grupe. To djeljenje radimo tako da u njegovo ime postamo objave na zadane grupe. Prilikom toga koristimo isti tekst koji je unio kao opis oglasa + dodajemo strukturirani dio teksta, gdje se sažeto nabroje sve glavne karakteristike predanog oglasa. Također u tim podacima stavljamo i link na izvorni oglas.

Oglas na OPu ima comment box isto kao što svaki FB post ima comment box. OP ima vlastite komentare, ne FB plugin za komentare, tako da su to razdvojene stvari iako ih nastojimo sinkronizirati.

Tako da, ako je neki oglas podjeljen na Facebook, onda svaki komentar koji se napiše ispod oglasa na OPu, će se automatski prenesti i na FB post koji je nastao djeljnjem toga OP oglasa. (Naravno, ukoliko korisnik prihvati sinkronizaciju → dopusti nam publish permission)

No radimo i obrnuto, svaki komentar koji se pojavi na FB postu, ako je taj FB post nastao djeljenjem originalnog OP oglasa …FB komentar će se pojaviti i ispod originalnog OP oglasa. Time je sinkronizacija dvosmjerna.

E sada, kakav je Facebook s time svime? (Vjerovatno teško znati dok se ne pošalje review…)
Što ako ne riskiram, dodjem nekako do publish_action permissiona gdje sam siguran da ću ga dobiti, pa ga koristim i za sinkronizaciju komentara i za postanje oglasa u ime korisnika?

Što točno žele reći sa sljedećom slikom:

Ako to planiras da se nalazi u onom dijelu gdje je facebook crvenim oznacio nece te prihvatiti, zbog prijasnjih spamova ne dopustaju to nikada. Po meni bi najbolje bilo da ako oznace da zele da se objavi na facebooku izbaci im jos jedno polje u formu na koje mogu napisati sto god zele i naravno stavi da znaju da je to tekst koji ce se pojavit na tom mjestu. Naslov i opis linka mozes uredjivati kako god hoces. Kad saljes na review samo snimi kratki video kako to tocno funkcionira i prihvatit ce te sigurno. Mene su prihvatili kad sam dodao samo obican box u koji upisuju text i submit button koji to salje da se objavi.

Točno to sam i napravio. Prije postanja otvorim mali box editor sa tekstom koji sam zamislio da se posta na Facebook …pa u tom koraku korisnik može taj tekst urediti kako god želi prije postanja.

Kasnije to ugasim xd

@Veritos Možeš li mi molim te još reći koliko si otprilike dugo čekao da naprave review nakon poslanog zahtjeva?

Ide li to brzo ili?

Manje od 24 sata sam cekao, ovisi koliko prijava imaju. Dok dodjes na red, ne bi trebalo vise od 3 dana

Ok, tnx