Facebook video klipovi

Kakva je trenutno situacija sa video klipovima na facebooku? Dal se mogu skidati sa youtuba pa stavljati na stranice ako su neke gluposti u pitanju (znaci ne filmovi, muzika i tako to)? Ne mislim na monetizaciju, vec samo na koristenje videa zbog dometa (najbolje prolazi)

Topla preporuka svima - share postojećih videa s FB-a … doprinosite drugima oko 15%, a vama oko 85% u interakciji … provjereno i radi vec duuuuzi period i uopste nemate problema s bilo kakvim copyright ili krsenjima prava

1 Like

Mogu se skidati, naravno, ako su to tvoji videi. :blush: U suprotnom je samo pitanje vremena kada će te stići sankcija, a slično je svuda onome tko propagira nelegalne i blackhat metode. :black_flag:
Evo ovo što spominje Q Line u postu iznad je nešto sasvim u redu, i win win kombinacija. :o:

Rizik je veliki, danas je većina klipova pod licencom neke agencija tipa ViralHog, Jukin… Imam iskustva s prijavama :smiley: Jednu sam dobio od MMA direktno i jednu od domaćeg fotografa. Znam samo da možeš rizikovati jednu prijavu, više od toga nisam upoznat.

Ako share video na moju Facebook stranicu taj me ne moze prijaviti, to je kao da sharujem na svoj profil ili ako se sharuje na stranicu ima drugo pravilo?
Znaci ne re-upload vec samo share na moju Facebook stranicu

Ako moze preporuka neke strane fb page koja ima svoje originalne video klipove da preporuci a da se moze postaviti na domacu fb stranicu, to jest da je smesnog karaktera

Evo naš dragi Klica koji zarađuje $ 50K na videima… :smile: ne zna što je to share, buni ga malo pa brka to sa upload:smile: :o:

6 Likeova