Fake Bideri na Forumima

Sta da radim?
Jednostavno ti fake bideri uniste cijeli koncept aukcija. Na digitalpoint forumu ih ima na tone, dobe aukciju i onda se uopste ne javljaju, pa sam pomislio da su roboti. No onda mi se desilo i na ovom forumu.

Covjek mi je bidao 2 stranice i sad se ne javlja. Poslao sam mu 3 poruke, vidim da se redovito logira na forum i jednostavno ne odgovara na njih. Ja sad neznam dal da prodam drugom bideru ili da ostavim jos 24 sata bidanje, jer drugi bider moze pomislit da je taj fake bider meni radio uslugu nabijanja cijene, sve u svemu ti fake bideri bi trebali biti u najmanju ruku obrisani sa foruma. Nije ovo forum.hr gdje se trola, sprdaci i trosi vrijeme, ovo je forum gdje se radi biznis, a pogotovo u topicu Oglasi bi trebalo zabranit nekim ljudima uopce pristup.

Eto pa molim vase misljenje i dali ste vi imali takva iskustva?

1 Like

Ja sam davno napustio digitalpoint, koji je nakon promjene foruma izgubio najbolje članove. Sada su tamo samo živi spameri i oni što pokušavaju da te izrade, da li putem prodaje fake linkova ili prevara putem prodaje/kupovine sajta. Bolje ti je da prodaješ na flippi, ali koliko se sječam, na digitalpointu postoji opcija da osnivač teme izbriše bidera tako da onaj bid prije tog bude ponovo glavni.

+1 na ovo sto je milito rekel - DP je postal smeh, sad tam debilceki indijci se skupljaju i shemiraju cijele dane. Zaobici u luku, imho.

Da al na flipi moras iamti barem site koji vrijedi 100$ da se ispalti prodavat. A ja bih prodao na forumima. Jel ima koji posjecen forum gdje nema tih fake bideri, ili barem kad se ustanovi da je fake bider da ga obrisu?

Kako webmajstori gledaju na fake bidere?

Jesi li gledao WJunction? Meni je bolji od DP i imam vec dosta dobrih iskustava sa njega, po meni je trenutno najbolji forum te vrste.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey