Fake hosting?!

Kako je moguce da se reklama za jedan od najlosije ocjenjenih hostinga vrti svuda po adsensu (ili me to Google baš cilja jer sam tražio taj host)… vidite li i vi svuda tu reklamu za eleven2.com?
Ovaj put se necu zeznit pa nasjest kao na globat.com, prvo čitam reviewove koji su katastrofalni… (globat je imao 90% online time, support nula bodova, stalno pokusavaju naplatiti nesto i nemoguce je prekinuti pretplatu)
Izgleda da je popularno izreklamirati super dobar host, skupit lovu, stavit Pentium II da vrti stranice i pozdrav, samo mi nije jasno kako tako dugo rade…

Ima li tko dužeg iskustva sa ovima eleven2?

Šta si imao loša iskustva sa njima.?

Reklamu nisam vidio, ali im je web odličan e sada kakva im je usluga možda potražiti recenzije na WHT-u i doznati nešto više.

moguće da te Google cilja pa ti se zato čini da su svuda.

[quote=“Mateuss”]Šta si imao loša iskustva sa njima.?

Reklamu nisam vidio, ali im je web odličan e sada kakva im je usluga možda potražiti recenzije na WHT-u i doznati nešto više.[/quote]

Slažem se s tobom. Web je čist ok, čak mi se i sviđa.

O samoj usluzi nemam pojma, no na WHT forumu ne vidim ništa loše o njima.(barem koliko sam uspio pronaći)

WHT ne uzimam za ozbiljnu referencu jer su i za Globat pozitivno pisali, valjda za svakoga tko sponzorira iako su ti bili više scam nego hosting firma. A vidim da i eleven2 tamo piše po forumu.

Za eleven2 sam našao ovo
http://hostjury.com/reviews/eleven2

Sasvim solidan host, imao sam kod njih VPS server za testiranja i nisam imao nikakvih problema. Support nisam trebao pa ne znam kakvi su u tom dijelu, ali pouzdanost servera, brzina spajanja, brzina samih servera su zadovoljavajući. Radio sam neke stvari pa sam preko SSH bio spojen na VPS i na samom VPS radio development. Kao što rekoh nikakvih problema.

Evo pa recenzija ili kako ih drugačije nazvati.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja