FB: Nesrazmjeran broj lajkova na portalu i facebook stranici

Pozdrav,
Imam jedan problem, volio bih kad bi mi neko mogao objasniti tacno do cega je. Naime objavio sam jedan clanak (url) na jednoj FB fan stranici i broj na taj link lajkova + shareova nije isto kao na portalu.
Interesuje me da li broj lajkova na drgum fan stranicama “prenose” broj lajkova na URL na webu (jer nije srazmjeran) a isti je url upitanju, i kako to popraviti pogledajte slike ispod:

Broj lajkova na fb fan stranici :
http://www.igreklik.com/slike/images/63001591871797419032.jpg

Broj lajkova na portalu:
http://www.igreklik.com/slike/images/74021646367251801188.jpg

Bitno naglasiti url (clanak) nije objavljen na fan page stranicu portala nego na neku drugu (placenu vecu stranicu) mislio sam da ce se ti “lajkovi” preslikat i na portal.

Po nekoj logici i stanju kod mene, prikazuje lajkove :smiley:
Pokušaj napraviti drugu app mozda to ima neke veze…
Ili vidi da nisu slucajno fejk lajkovi na postu :smiley:

Ma nisu sigurno fake lajkovi, iz razloga sto se radi o ozbiljnoj fan page stranici na koju je objavljeno, a i vijest je jako ozbiljna. Ima li neko da bi znao odgovor ? I desava se ako sam izlogovan sa fb-a da vidim 0 lajkova na portalu.

nije ti to povezano, to su ljudi lajkali taj post odnosno objavu koju je ta facebook stranica napravila i ti lajkovi nemaju nikakve veze sa onim lajkovima na portalu, znaci to su samo lajkovi na tu poveznicu koja vodi do tvog članka a ne lajkovi na sami članak

2 Likeova

hvala webphp, ali kad okacim taj “url” na fb fan stranicu koja je od tog portala srazmjeran je broj, zar nije logicno kad neko lajka isti LINK da se ti lajkovi prenose dalje ? Moze neko lajkati i ko nije fan stranice, i mozes li mi objasniti sto prikuje 0 lajkova kad sam odlogovan sa fb-a na bilo kojem clanku na portalu, cim se ulogujem na fb onda prikazuje broj…

Jesi pokušao promjenom app-a :slight_smile: