[FB POMOĆ / PITANJE] spajanje 2 fb stranice u jednu - ne prikazuje mi 2 stranicu u opciji "Merge"

Kolege,

imam 2 stranice s sličnim nazivom, a odnose se na isto, točnoije skijašku udrugu. Radi se o tome da je jedna stranica nastala neki dan iz profila, e sad me zanima nakon što sam promjenio naziv stranice i url stranice, kolko vrmenski je potrebno da ona bude vidljiva uizborniku kod “merge pages”?

Dakle jedna mi je vidljiva a druga još uvijek ne? promjene su bile prijed jedno 4 dana.

Hvala Vam na informaciji.

7 dana…

1 Like

Pozdrav svim FB strucnjacima :slight_smile: uvijek gledam da post napisem u postojecoj temi, tako i ovaj put.

Prijatelj je nekad davno napravio fb page preko svog profila i postavio je za editora zajednicki profil sa zenom. Nije ulazio dugo vremena na taj svoj profil s kojim je kreirao page, nego je koristio taj zajednicki.
Sada kada se malo vise aktivirao oko stranice, nema sve funkcije kao editor, a ne moze da se sjeti starog maila ni pasworda.

Postoji li mogucnost da on napravi sa novim profilom slican page, pa da ih kasnije pokusa spojiti ? je li moguce spojiti stranice ako si editor ?

Nije moguće.

Ima li ikakve pomoci da postane admin na tom sajtu ?

Ništa ne može bez toga računa na kojem je admin. Šta je tu je, da je neka bitna stranice sigurno on ne bi zaboravio pw :smiley:

@Olaf reci mi molim te jos ovo… Kada se kuca u trazilici hidzama (sirok pojam ) nema ga https://prnt.sc/fdvts6 , kada suzimo pretragu na hidzama i manuelna masaza nema ga opet https://prnt.sc/fdvtyv a ispred njega je page sa 62 lajka, dok on ima 4000+ . Pretpostavljam da je problem naziv sajta https://prnt.sc/fdvuw2, moze li biti da je problem ovo 6788… ?

Kada si napravio stranicu? Da li si mijenjao ime skoro? Taj broj u linku nema veze sa pozicijom na tražilici tako da nije do toga druže.

Nije moja stranica, tako da ne znam kako je pravio. Napravljena je davno, a nije joj ime mijenjajo jer se moze samo ulogovati kao editor.

Posalji link u pm njegove stranice pa ti mozda pomognem :smiley: