FB Profil i Fanpage blokirana - kako vratiti?

Pozdrav,

ukratko:

Prije 10 il čak 15 godina sam otvorio Facebok Profil tipa iPhone oprema i prodavao maskice.
I ove godine sam preko tog accounta otvorio Fanpage/business page i prodavao preko toga svašta. Preko 3.000 Fanova, preko 2000EUR potrošio na FB ADS. I bez najave su mi blokirali Account.

Poslao sam im mail i odgovor je samo:
“Your account has been disabled for not following the Facebook Community Standards, and we won’t be able to reactivate it. Facebook profiles are for personal, non-commercial use and represent individual people using the name they go by in everyday life. Also, our policies prohibit posting content that infringes or violates someone else’s rights or otherwise violates the law.”

Kako vratiti tu Fanpage?

Što se možda dogodilo? Jučer sam dobio od FB da su mi maknuli neke slike koje su bile na profilu, kao da je neka firma koja štiti autorska prava im javila to. Mislim da su to bili Jack Daniels maskice, ali koje sam postao prije 10 i više godina…
Ok, maknuli su i sve 5. Ali pretpostavljam da je onda Facebook imao vremena malo detaljniji pregledati moj profil i valjda skužio da sam ga koristio prije samo ze reklame tih nekih maskica i slično pa mi je blokirao taj profil…
Sve ok, ALI imam taj FANPAGE koji je išao preko tog profila i siguran sam da taj Fanpage zahtjeva sve FB pravila, tj da ih ne krši… Pa kako vratiti Fanpage?

Ne vidim nažalost što je nejasno ovdje.:frowning:
Sve ti je detaljno objašnjeno u odgovoru na mail. I sam sam prvotno otvorio FB profil na svoj nick (nije C-3PO) :slight_smile: , no više godina kasnije kada sam tom profilu dodao nekoliko FB pageova, promijenio sam taj nick u pravo ime tako da sve bude po FB TOS-u, pretpostavivši da bi mi se moglo dogoditi baš to što i tebi.

Dakle, FB profil mora biti otvoren na osobno ime i nikako drugačije, pogotovo ne s npr. iPhone oprema što je brand name. :no_entry_sign:
Mislim da možeš zaboraviti na to što si imao na FB-u. :o:

1 Like

Nejasno je njemu mnogo toga. Najviše to, kako je uspio spičkat 2k€ , da bi na kraju dobio bananu. 10-15 godina je kratak period da bi se pročitao TOS . Pa još da ga shvatiš… Idu godine, a život je kratak.

1 Like

Mozes da se pozdravis sa profilom i stranicom, nema vracanja u ovakvim slucajevima.

Ok, evo Facebook mi je zabranio taj profil. Ali sada želim na svoje ime dalje voditi Fan Page gdje imam preko 3000 ljudi… Shvaćam da su deaktivirali Profil, ali Fanpage teoretski nema veze s time, jer ona ne krši Facebook pravila…

@komentar ne kužim te baš… zašto misliš da sam bezveze potrošio 2000EURA? Misliš da ništa nisam zaradio ili? Bez uvrede, ali malo glup tvoj komentar, al dobro…

Nema još neki način da se pokuša vratiti Fanpage? Jer on nije prekršio nikakva pravila…

Nema vracanja stranice, bio je povezan sa nalogom koji je krsio pravila i taj page je stavljen u isti kos. Pogotovu sto su u zadnje dve-tri nedelje pobrisali boga oca, vece su ti sanse da odes na Mars nego da dobijes nazad taj page. Generalno ni tehnicki nije izvodljivo jer ne postoji admin profil.

1 Like

A užas…

Jaoo… Znači opet sve iznova… Eh živote…

  • Znači sada ako preko svog (aktivnog, stvarnog) profil napravim stranicu na FB i na njoj prodavati stvari, to smijem jeli?
    Jel glupo mi je što nisam dobio točan odgovor zbog čega su mi blokirali sve…

Ne bi opet htio nešta pogriješiti