FB stranice od danas mogu ulaziti u grupe

Evo jedne dobre promjene an mrtvom facebook-u, slucajno otvorih svoju grupu i vidim ovo…Ide sad jak spam od svakoga :slight_smile: A i dobar nacin za rast stranica…

2 Likeova

Sve ima i drugu stranu, ali super. :wink:
I oni su vjerojatno skužili da će ovako imati mnogo manje otvorenih lažnih profila. :blush:
choose :+1: :o:

1 Like

Naravno, iskreno ja sam o ovome mislio davnih vremena, kako bi bila super opcija…i evo ubacise je, sada niko nema potrebu praviti laznjak :wink:

Samo ne treba se zalijetati, da se ne bi ostalo bez page-a sa objavama…

Evo bas testiram i moze i invite odmah sa slike, uff ovo ce ludnica biti.

Počinje nova spam era. :smile: :o:

1 Like

Dugo sam odmarao hahahahha…

1 Like

To se može postati sa stranicom samo u svoju grupu ili?

Mozes u svakoj grupi, ne moras ti biti vlasnik. E sad nisam siguran da li administrator vidi ko je postavio, ako je tako…to je vec lose. Testirao sam u svojoj grupi i pise ko je postavio, ali nisam siguran jer sam i admin te stranice, pa mozda za to pise.

Apsolutno je tako. Mogu te admini i ne primiti u grupu ako im se ne svidiš. :frowning: Ali prije se uopće nije moglo tako raditi (da ne kažem manipulirati) :blush: s pageom. :o:

1 Like

Eh, eto onda razloga za laznim profilima :slight_smile: Ja sam u svojim grupama iskljucio da se stranice pridruzuju, dosta ce njih to i uraditi, dok samo primjete ovu novu opciju. Zato ko planira, neka odmah udje u dosta :slight_smile:

Mislim da nema potrebe žuriti. Ako netko ima bezvezan page (ne po pratiteljima nego izgleda tako), i pogotovo ako je došao samo ostaviti link i oglušiti se o pravila grupe; tada će ga ista sudba zadesiti večaras i za mjesec dana. :smile: :o:

U svaku grupu se stranica mora posebno učlaniti iako sam ja u grupi? I kak se to napravi? Jer ne nalazim na tu opciju nigdje

I mene ovo zanima. Nikako naci kako stranicu uclaniti.

Nikako naći. :smile:
Probajte kliknuti na Join. :blush:
Tada će se pojaviti ovo
choose :o:

Izgleda da radi samo ja desktop verziji. Iz nekog razloga mi nudi samo jednu moju stranicu iako ih imam dvije.

Meni ne izlazi kao na slici mozes li postaviti komplet skrin

Jesi proba na desktop racunalu?

Probao se pridružiti grupama i ne radi, probao s chromea na kompu, probao i prebaciti jezik na engleski, isto ne ide… A ne vjerujem da je baš svih 10 grupa u koje sam probao već isključilo to… Možda još nisu svi dobili?

Doći će i tebi. Mene su odmah primili gdje sam se prijavio, i čak kad idem na Explore > Groups daje i poseban folder Your Page’s Groups. :blush:
Dvije su grupe tu. Još nisam ništa napisao tamo, budem uskoro. :wink: :o:

Meni danas ne radi, vise nemam tu opciju.