FB stranice od danas mogu ulaziti u grupe


#1

Evo jedne dobre promjene an mrtvom facebook-u, slucajno otvorih svoju grupu i vidim ovo…Ide sad jak spam od svakoga :slight_smile: A i dobar nacin za rast stranica…


#2

Sve ima i drugu stranu, ali super. :wink:
I oni su vjerojatno skužili da će ovako imati mnogo manje otvorenih lažnih profila. :blush:
choose :+1: :o:


#3

Naravno, iskreno ja sam o ovome mislio davnih vremena, kako bi bila super opcija…i evo ubacise je, sada niko nema potrebu praviti laznjak :wink:

Samo ne treba se zalijetati, da se ne bi ostalo bez page-a sa objavama…


#4

Evo bas testiram i moze i invite odmah sa slike, uff ovo ce ludnica biti.


#5

Počinje nova spam era. :smile: :o:


#6

Dugo sam odmarao hahahahha…


#7

To se može postati sa stranicom samo u svoju grupu ili?


#8

Mozes u svakoj grupi, ne moras ti biti vlasnik. E sad nisam siguran da li administrator vidi ko je postavio, ako je tako…to je vec lose. Testirao sam u svojoj grupi i pise ko je postavio, ali nisam siguran jer sam i admin te stranice, pa mozda za to pise.


#9

Apsolutno je tako. Mogu te admini i ne primiti u grupu ako im se ne svidiš. :frowning: Ali prije se uopće nije moglo tako raditi (da ne kažem manipulirati) :blush: s pageom. :o:


#10

Eh, eto onda razloga za laznim profilima :slight_smile: Ja sam u svojim grupama iskljucio da se stranice pridruzuju, dosta ce njih to i uraditi, dok samo primjete ovu novu opciju. Zato ko planira, neka odmah udje u dosta :slight_smile:


#11

Mislim da nema potrebe žuriti. Ako netko ima bezvezan page (ne po pratiteljima nego izgleda tako), i pogotovo ako je došao samo ostaviti link i oglušiti se o pravila grupe; tada će ga ista sudba zadesiti večaras i za mjesec dana. :smile: :o:


#12

U svaku grupu se stranica mora posebno učlaniti iako sam ja u grupi? I kak se to napravi? Jer ne nalazim na tu opciju nigdje


#13

I mene ovo zanima. Nikako naci kako stranicu uclaniti.


#14

Nikako naći. :smile:
Probajte kliknuti na Join. :blush:
Tada će se pojaviti ovo
choose :o:


#15

Izgleda da radi samo ja desktop verziji. Iz nekog razloga mi nudi samo jednu moju stranicu iako ih imam dvije.


#16

Meni ne izlazi kao na slici mozes li postaviti komplet skrin


#17

Jesi proba na desktop racunalu?


#18

Probao se pridružiti grupama i ne radi, probao s chromea na kompu, probao i prebaciti jezik na engleski, isto ne ide… A ne vjerujem da je baš svih 10 grupa u koje sam probao već isključilo to… Možda još nisu svi dobili?


#19

Doći će i tebi. Mene su odmah primili gdje sam se prijavio, i čak kad idem na Explore > Groups daje i poseban folder Your Page’s Groups. :blush:
Dvije su grupe tu. Još nisam ništa napisao tamo, budem uskoro. :wink: :o:


#20

Meni danas ne radi, vise nemam tu opciju.