fbAPI :da li je moguće i kako napraviti

Pozdrav, nisam htio specizirati naslov teme prema sljedećem pitanju…jer tema može poslužiti za općenitija pitanja oko fbAPI-a…

No za početak, da li je moguće upravljati postavkama privatnosti za pojedini post koji je postan od strane aplikacije u userovo ime?
I sad bi nakon postanja aplikacija htjela samostalno odrediti koje osobe od userovih prijatelja će moći vidjeti tu objavu. (Naravno, potpuna kontrola ostaje u konačnici useru…aplikacija bi htjela samo u prvu ruku ograničiti vidljivost svima, i točno definirati koje osobe će vidjeti …da taj korak user ne mora ručno odraditi.) Može li se na taj način upravljati postovima?

Kada Facebook korisnik ide approvati neku aplikaciju, i ta aplikacija između ostalog traži permission da objavljuje postove u njegovo ime, tada korisnik regulira privatnost postova koje će objaviti ta aplikacija.
Ne možeš to pregaziti programatski naknadno kasnije jer se korisnik nije složio s time.

Sve štima, ali kad bi postojao permission da korisnik dopusti aplikaciju da ona određuje tko će vidjeti postove (koji su postani putem aplikacije)… onda bi stvar drugačije izgledala.

Ali da, takvog permissiona nema…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey