Fejsbuk čet?

Dakle, postoji li neki način preko kojeg bi mogao koristiti Facebook Chat ali bez da otvaram novi Facebook account? Alternativno, je li moguće dati prijatelju koji koristi Facebook Chat moj IM od neke druge usluge (AIM, MSN, etc) pa da me on može kontaktirati preko Facebook Chata, tj. bez da otvara vlastiti račun kod nekog drugog providera?

Nope. Ne postoji “Guest” opcija.

Nisam ni mislio na “Guest” opciju nego se sjećam da je bila nekakva kolaboracija između Facebook-a i AOL-a prema kojoj korisnici sa AIM računom mogu razgovarati sa onima na Facebook chat mreži. E sad, zna li netko nešto više o tome?

Pa dobro to, preko AIM programa. Možeš chatovati sa online prijateljima na Facebook-u, al i dalje treba ti Facebook account. A i toj osobi. Tako da ne vidim razliku?

Jer ćeš connectati AIM account sa svojim Facebook accountom.

http://www.meebo.com/

http://www.ebuddy.com/

jel to?

Mozes sa ebuddy -em laganica,
onda ne moras da ulazis na facebook akaunt … :slight_smile:

Facebook acc je potreban u svakom slučaju. Čak ni ne moraš ići preko AIM-a. Pošto je FB chat radi preko Jabber protokola možeš skinuti bilo koji Jabber klijent (recimo Psi ili Pidgin) i prijaviti se na njega s facebook usernameom u obliku xxxxx@chat.facebook.com. Pogledaj malo ovdje


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja