Fifa 18 - Origin vs CD?

Hoću se malo igrat :slight_smile: Možda je glupo pitanje, ali nisam neki gamer pa ne znam…koja je razlika ako kupim Fifu 18 u dućanu na CD-u ili ako je kupim online na Originu? Jel postoji neka razlika što se igre tiče?

Nema razlike.
CD - imas vec igru na njemu.
ORIGIN - igru moras download sa njihove stranice.

Zasto ne uzmes igru kod nekog drugog dobavljaca? Dobije se puno jeftinije.
Ja uzimam kod drugih vec godinama i to mnogo jeftinije nego na Origin i Steam.
A imas i discount kodove npr. Yutuberi gameri Mudja do 70% pa Veki ( on igra fifu ) ima kod.

Ako treba pomoc javi se na pm.

1 Like

Znači to je skroz isto? Vjerojatno je bilo glupo pitanje, ali nisam gamer pa ne znam puno o tome :slight_smile:

Na Originu je standard edition 24 EUR što mi se čini kao skroz povoljna cijena.

Još nešto :slight_smile: Ako skinem i instaliram Origin, jel će mi se automatski otvarati taj prozor svaki puta kad upalim komp? :slight_smile:

Imao sam prije par godina Steam i to me toliko nerviralo da sam deinstalirao

što se tiče steama bude dobrih akcija … skoro je bio lunar sale ja uzeo gta v 50% jeftinije

Da potpuno isto.
Pa ne, to se pali samo ako ostavis tackicu kod install, a i ako je ostavis samo isklopis. Ako bude problema samo se javi pokazat cu ti kako, da ti se ne pali automatski.

1 Like

Super, hvala. Bitno mi je da znam da je moguće isključiti automatsko pokretanje, pa ću već naći tu opciju.

Možda je bilo moguće i na steamu, ali nisam istraživao i deinstalirao sam jer me to nerviralo. Znam da uvijek ima akcija, ali bojim se tih igrica :smiley: Obožavam FM, ali ga već par godina ne igram i nisam htio uzeti FM 18 jer bih valjda zaboravio i jesti, a pogotovo raditi nešto :slight_smile:

2 Likeova

Da, i na Steamu je moguce.:grinning:

A hebiga, sad znam za drugi put :slight_smile:

Naravno, zbog toga i sluzi forum, da se pita.:wink:

1 Like

Sad imam novi problem :slight_smile:

Na na četvrtom Ground pass skill challenge mi zapne i ne mogu igrat sa igračem nakon prve lopte. To je ovo (samo na fifa 18):

Kad krene dobijem prvu loptu i normalno je puknem, onda izbaci drugu loptu i igrač ne mrda. Nije mi zamrznuta slika nego jednostavno igrač ne reagira na komande, a muzikica i dalje svira i sekunde idu prema nuli (kad dođu na nulu ništa se ne događa).

Jel to neki poznati bug ili je to samo kod mene? Igra je sa Origina (Fifa 18 PC Standard edition)

I još nešto…gdje se započinje najobičnija sezona? :slight_smile: Ono da odaberem recimo Inter u Italiji i igram sa Interom cijelu sezonu. Jel to pod Kick off ili ?

Znam o čemu pričaš. Ja još “zapeo” na FM15. A kad pokrenem, ne znam kako izaći iz igrice, if you know what I mean. :smiley:

1 Like

Igram to još od Championship managera. Zadnjih par godina nisam, ali ne zato jer mi je dosadila nego zato jer želim život, if you know what I mean :smiley:

Znao sam čak i sa Sportingom doći do 202x i neke sezone, a naravno da sam prije toga već sve poosvajao sa Dinamom, Interom, Barcelonom, I drugim “popularnim” ekipama. Onda je jasno koliko sam igrao :smiley: Svako malo poželim kupit ovaj zadnji FM18, ali ipak odustanem jer znam da onda mogu zaboravit na sve drugo. Znao sam ležat u krevetu i smišljat taktiku za iduću utakmicu kad se malo ohladi komp :smiley:

BTW, našao sam ovo za početak normalne sezone u Fifi, ali i dalje ostaje ono pitanje za Grand pass skill challenge

@milito samo da znaš da sam maloprije sa Interom pobijedio Milan 2:0 :slight_smile:

1 Like

Vrlo slično je kod mene situacija. Od početka igrač CM pa FM, a više manje nisam preskočio niti jedan nastavak. Sad sam pogledao, ovaj zadnji save kaj ne igram u zadnje vrijeme (jer kao što kažeš to je veliki potrošač vremena haha) na FM15 sam stao u 2037/38, sa Sheff Utd :smiley:

1 Like

Ja sam uzeo pes18 preko instant gaminga, jer nikako se ne mogu zamisliti u FIFI :grinning:. Pes je dosta napredovao od prošlog izdanja, dok u FIFI sve ide nekako sporo :worried:. Pes je trenutno €18.49 na IG.

Sleeping is for sissies :slight_smile:

Mislim da ne postoji coek na svijet koji je vise vremena proveo uz fm od mene, nazalost

Kad se sabere sve bukvalno pocevsi od champioship manager 99 pa do fm 2015 izgubio sam toliko vremena da je to za psihijatrijske ustanove. Nemojte ljudi to instalirat niposto.

2 Likeova

Sve mi je jasno :smiley:

Jel moguće da je CM izašao oko 95 i da je tada bila samo Njemačka liga? Tako nešto mi je ostalo u sjećanju, jer mislim da sam u to vrijeme prvi puta igrao CM i koliko se sjećam nije bio neki izbor liga pa sam igrao sa Borussiom D.

Meni je ova Fifa bila €24 na Originu što je skroz ok PES nisam nikad igrao pa ne znam jel bolji, ali Fifa je Fifa :wink: Inače mi brzo dosadi, ali ovu 18 sam uzeo prije samo par sati pa je još tek istražujem

1 Like

Ja se sjecam da sam na ovo naletao nekad kasnije, mozda cak i probao malo, mada nisam do 99te igrao na pc igrice. Do tad sega i nba96 (i dalje je sasvim ok igra), pa kasnije fudbal na soni. Od 92 postoji championship manager kaze wikipedija.

Zanimljivo mi je da nijednu igricu sem fm nisam igrao vise od 10-20 dana na pc. Zbog fm i volim te upravljacke igre vjerovatno, a veliki plus ostalih igrica je jer imaju kraj. Evo par preporuka

Ko sto se vidi iz prilozenog grafika mi je poprilicno nebitna, a i ove igrice su ok za 10ak dana igranja pa da se lagano mogu batalit poslije toga

:smiley: :smiley: :smiley:

To si dobro rekao :wink:

Ne sjećam se najbolje, ali nekako mi se čini da sam CM igrao oko 95-e i da sam prvo igrao sa Borussiom D. jer je bila samo njemačka liga u ponudi. Ako se dobro sjećam, u idućoj verziji ili u nekom patchu je ubačena i talijanska jer znam da sam kasnije igrao sa Interom. A onda koju godinu kasnije su ubacili i hrpu drugih liga, pa i hrvatsku, i tada je Dinamo počeo dominirat europom :smiley:

Inače, CM-u sam jako zahvalan. Ne samo zbog toga što je tako dobra igra nego i zato što sam se zbog njega počeo bavit domainingom :slight_smile: Nažalost ne baš u devedesitima, ali tada mi je palo napamet da bi to mogao biti dobar biznis. Sjećam se da sam 96-e imao namjeru registirati domenu za slijedeću verziju CM-a, pa mi je usput palo napamet da bih mogao uzeti i Ads.com i DVD.com (jer su tada tek dolazili DVD-i kod nas). NIsam uzeo niti jednu (sve su bile tad slobodne) jer mi je ta ideja samo prošla kroz glavu koja je tad bila puna svakakvih drugih gluposti. Nekoliko godina kasnije mi je opet pala napamet ideja o prodaji domena i onda sam konačno krenuo. Tako da zapravo svoj početak domaininga uvijek povezujem sa tom idejom da registriram domenu za slijedeću verziju CM-a :slight_smile: Točno se sjećam trenutka kad sam frendu u polupijanom stanju govorio o toj svojoj ideji sa CM domenom i kako me blijedo gledao. To je bilo 96-e. Eh da sam tad uzeo CM5.com (mislim da mi je ta bila na pameti), Ads.com i DVD.com, uhhhh. To bih ja vjerojatno frknuo za prve ponude od par tisuća dolara, ali onda bih za to uzeo hrpu drugih tog tipa i danas bih trgovao samo sa milijunskim domenama :slight_smile: