Flash igre - dodavanje/ izmjena ads

Pozdrav,
Preuzeo sam jednu flash igru sa mochimedia.com i postavio je na svoj sajt
http://gamer-hr.com/igre/utrka/futurerace.swf
cisto da vidim kako to ide… I kad se igra ucitava ima jedna reklama koju ja nisam dodavao nego je dosla skupa sa igrom, sad me zanima ako netko klikne na tu reklamu idu li novci mochmedia? I kako da ja to maknem i stavim neku svoju reklamu?

hvala

novci idu onome tko je postavio reklamu u igru, a kako bi reklamu maknio i stavio svoju trebao bi dekompajlirati igru, izbaciti reklamu, staviti svoju te igru ponovo kompajlirati. Uglavnom nimalo jednostavan posao, cak nisam siguran ni da je to moguce…

Aha… a mogu li negdje preuzeti igre u koje nisu ugradene reklame?

Piranja teško jer tvorci igrice ili stavljaju igrice na svoju stranicu i stavljaju svoje reklame ili prodaju autorska prava nekoj web stranica koja stavlja reklame. Na internetu teško da ćeš nači igricu besplatno da nemaju reklamu. Najbolje je da kupiš autorska prava ako hočeš igrice sa svojom reklamom

Dobro, hvala na odgovoru :slight_smile:

Možeš besplatno i slobodno preuzeti 95% igrica koje vidis na drugim sajtovima, skini ih preko firefoxa, file-save as. Vlasnici igrica će ti biti zahvalni.

Wtf ?

ti si očito nešto pobrkao
on želi igricu i u igrici maknuti sve oglase i staviti svoje oglase…
Znači želi igricu gdje nece pisati miniclip ili biti google oglasi…
sad sam pokrenuo 10 igrica s tvoje stranice i svih 10 su imali nekakvu reklamu.

Čovjek je pitao gdje može skinuti igrice u koje nisu ugrađene rekalme. 95% igrica nema ugrađene reklame i njih može skinuti. Ti valjda misliš na logo igrice ili intro, to je druga stvar i član to nije pitao.

Usput, adsense ne može biti ugrađen u igricu.

[quote=“Piranja”] I kad se igra ucitava ima jedna reklama koju ja nisam dodavao nego je dosla skupa sa igrom, sad me zanima ako netko klikne na tu reklamu idu li novci mochmedia? I kako da ja to maknem i stavim neku svoju reklamu?

hvala[/quote]
Mislim da je ovo intro :slight_smile:

Ja mislim da nije intro, nego su reklame. Ali mi svejedno nije jasno otkud reklame.

Odem na neki sajt, pogledam u kodu (ctr+u) koji je .swf fajl u pitanju, pokrenem ga bez ?affiliate=135345356 i opet je 12 sekundi reklama.

Upravo instaliram FireFox :slight_smile:

Btw - Piranja - igrica iz tvog prvog posta ima u sebi “Host this game” ili takonekako button, skineš igricu, i ta verzija ti nema reklame.

mochimedia i igrice iz njihove grupe imaju reklame, ali ne moraš se puno oko toga brinut

MochiMedia kao i još neke stranice s igricama nude igrice, a zauzvrat prikazuju reklame. Ako otvoriš račun kod MochiMedije za svaku određenu reklamu što se pogleda primiš neki iznos. Odnosno to ide po 100 ili 1000 klikova. Znaći ako tebi netko otvori 1000 puta jednu igricu, bez obzira na to koje reklame su prikazivane, ti češ primiti neki iznos, pod dva uvjeta. Prvi je da je igrica skinuta kod tebe na server, a ne “embeded”, a drugi je da imaš otvoren račun u MochiMediji sa svojim podacima, id-om itd. Inaće te reklame nisu kodirane u igricu, nego se povlaće s MochiMedije kolko sam skužio.

Pa kada kodiraš igricu u nju ubaciš mochi API i kod koji dobiješ na svom računu.

Da, to je kada postavljaš sam svoju igricu i želiš da se na njoj prikazuju reklame s MM-a za koje si kasnije onda plaćen. Da li znaš što o komponenti YoFlash koja se koristila za ubacivanje igrice na Joomla CMS-u, a koja je prestala funkcionirati?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja