Font problem sa novom temom na web stranici

Instalirao sam novu temu prije dan-dva i podesio cijeli tekst putem firefox browsera. Jutros udjem na chrome i vidim da font nije uredu i hajde prebacim u opcijama teme na “lato” font. Medjutim, vidim da ga nije promijenilo, jos uvijek je onaj prijasnji i nemam kvakice na znakovima. Da li da manualno uploadujem neki drugi font ili cu morati ispravljati svaku rijec?
Dakle, u postavkama stoji da je Lato font.
Firefox


Chrome

stisni f12, pa probaj empty cash and hard reload.

Cache problem? Provjeri incognito mode

Ako je do slova u tekstu, neki code format, to automatski u bazi zamijeniš. Imaš u phpmyadmin opciju find and replace

Briso sam cache i nece opet.

Pokusat cu onda s ovom opcijom, ali mi cudno da nece nikako font da zamjeni.

Da li se učitava font? Vidi u dev konzoli greške. Nekad u temi pozivaju vanjske fontove s protokolom, ovako http://font.google.com… i ako je kod tebe https, onda ne učitava. Trebalo bi pozivati ovako //font,google.com…dakle bez protokola.

1 Like

Mislim da ti lato ne podržava hrvatske znakove. Pogledaj si na Google Fonts koje znakovi postoje.

Nema č: https://fonts.google.com/specimen/Lato

Hmm, prije je bio Montserrat koliko vidim on podrzava nasa slova, a to mi se upravo s njim desilo.

Totalno cudan problem. Nakon promijene fonta otvorim sajt u Chrome dobijem ovo:


Uradim refresh, dobijem ovo:

Pogledaj u chrome console koji je font učitan na toj riječi. Ili pošalji link weba, netko će ti već reći u čemu je problem.

Probaj ako imaš kod odabira fonta u temu, izabrati latin-ext.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey