Forsiranje duplih tema?

Zbog čega se forsiraju duple teme na forumu u zadnje vrijeme? Tražio sam izmjenu svog jednog posta da nastavim temu koju imam otvorenu o prodaji, no moderator je rekao da to nije praksa i da moram otvoriti copy paste isti novi post, i zaključao mi topic? radi se o prodaji.

od kada je to praksa foruma, zašto nam nije dozvoljeno pisanje u svojim starim temama?

Kako si razgovarao samnom, red je da odgovorim.
Radi se o temi

Tražio si brisanje prvog posta. Kako tema ima postova, brisanje ili izmjena prvog posta narušava konzistentnost teme, procjenio sam da je bolje zaključati je i ostaviti ti da napraviš novu temu, s novim uvjetima prodaje.

Najmanji je problem otključati temu kako bi nastavio pisati po njoj, naravno bez izmjene inicijalnog posta. To si de facto mogao i odmah napraviti.

1 Like

Jel prodajes jos tu stranicu i koja je cijena? Moze PM ako nije za javno.

Ok, Očito je došlo do nesporazuma, Izgledalo mi je kao forsiranje novih tema forumu. Drago mi je da to nije posrijedi. Nisam tražio brisanje niti uređivanje prvog posta, nego u 4 ili 5 postu je samo cijena znači post od 3 riječi na 4 ili 5 mjestu. Znam da nikada nije bilo problema sa time, pa mi je bilo čudno jer sam 2 puta odbijen za isti upit.

@creatifcode cijena je 250 kn ista tj 35€ Ista kao što piše u tom postu. Nekima potencijalnim kupcima jednostavno ako piše cijena znači da se trebaju cjenkati i probati spustiti još za pola. Zato sam tražio micanje.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey