Forum za komentiranje vijesti

Moze li se i podrzava li koji forum mogucnost da ga se koristi za komentiranje vijesti. Kao sto ima


?

Isprika ako vec postoji takva tema formu.

OK, shvatit cu to kao da ne moze

Upravo obrnuto - može svaki, samo treba iskodirati i to ne forum već CMS u kojem misliš objavljivati vjesti. Premalo informacija si dao da bi ti itko pružio smislen odgovor.

Nisam htio davit ako se nemoze.
Dakle na svojoj stranici koristim Cuutenwes za objavljivanje vijesti. e pa sad znam da Cutenews nije bogzna kakav CMS ali za moje potrebe dovoljan.

Moze li se to s njim napraviti?

možda postoji koji modul da tako nešto spaja, uglavnom to se dosta jednostavno sprogramira, znači ispod vijesti se samo ostavi link, na upravo kreiran thread za vijest…

Kako Kečko kaže…otprilike bi nakon svakog objavljivanja vijesti trebao automatski kreirati odgovarajući thread u forumu (jedan query u bazi) i staviti link na thread ispod vijesti.

Razumijem, a kako da pokazem recimo zadnja dva komentara ispod vijesti?

Promaklo mi ovo pa kasni odgovor… također jednistavno, dakle ako si nakon ostavljanja vijesti automatski kreirao i thread u forumu, u slopu iste skripte napravis query u bazi za sve poruke u forumu, sortiraš po datumu i staviš limit 2 te prikažeš sadržaj. Znam da je ovo sve na dosta teoretskom nivou ali bi ti trebalo pomoći da kreneš u pravom smjeru. Kada naletiš na konkretan problem rado ću pomoći. Nažalost iskustva sa CuteNews nemam, ali sve je to slično.