Free Keyword Tools - preporuke?

Ništa ti i ne govori, pogotovo ne više od onoga što možeš sam(a) vidjeti u Googleu. :blush:
Predlažem da napišete post u kojem ćete navesti nešto što ste i sami koristili i znate da je dobro ili barem da radi. :o:

1 Like

Pa napisala je da je probala za longtail KWe, ne trazi nikom nista, podelila je alat i tjt. Kome se svidja koristice ga, kome ne nece i tjt. ALat je 100% free tako da nema nista lose niti skriveno. Tako da nema potrebe za sarkaznom…

3 Likes

Pa nije bas. Na google mogu vidjeti do 10 prijedloga odjednom. Tool sam licno koristila, free je, online, ne trazi nikakve podatke, sto u izlogu to i u radnji - dakle nudi sto sto nudi. Kome treba google suggest za brainstorming, moze mu biti koristan. Ne vidim u cemu je problem

Ubersuggest je free, super tool, hoces da pogledas jos keywords i od skora izlazi da se prijavis svojim google accountom i bilo bi bas super i da dam uvid na search console.

image

I oni koji će se zadržati na free alatu mogu imati pravu stvar, a da ne idu niti dalje od uvodnog posta, hvala @start77 na tome, jer Keyword Surfer je upravo nasljednik Keywords Everywhere, ovako to izgleda, i to je vrlo dobro. :blush: :o:

2 Likes

Ima istine, postedice se i ovog tvog zajedljivog posta upravo.
Ali evo ako ja ukucam u google jednu interesantnu keyword :blush: koja mi je uprvo pala na pamet, vele trebam da platim 1$, znaci nije free.

Elem,dzaba mozes dobiti trial za neki alat, koristiti ga neko vrijeme, pa onda krece ogranicavanje. Ovaj tool gore koji sam pomenula je jako prost i upravo zato free danas kao i prije dvije godine.

3 Likes

Hajde opušteno, @c3po ja ovdje iskreno ne vidim nikakvog razloga za podizanjem tenzija.

@Kosana je nedavno napisala solidan tutorial, dobila i VIP značku tako da smatram da joj je i ovdje bila namjera preporučiti besplatan alat u skladu s temom ovog topica, a ne nešto drugo.

2 Likes

Nisam ja ni mislio ništa drugo Steel. :blush:
Samo sam napisao svoje mišljenje o tom toolu, ujedno hvala im što su me potaknuli da instaliram Keyword Surfer i da se uvjerim da je stvarno na tragu K. Everywhere. :+1:
A i VIP značka ne pruža ovlasti veće od definiranih. :o:

1 Like

Swearing - buck in the jar.

Jedan od razloga zašto sam pokrenuo ovaj topic + što i Everywhere više nije free. A meni je mnogo značio onaj njegov VOLUME kao i mnoge druge stvari koje su nudili, a G je to odavno ukino i sad još ograničio ono što je ukinuo (mislim na metriku).:upside_down_face:
Za keywordtooldominator sam znao, stari je to alat pa ga nisam postavio smatrajući da mnogi znaju za njega :grin:.
Nedavno sam hteo uporediti rezultate mog jednog KW na SEMRUSH. Bio sam iznenađen razlikom metrike u odnosu na KWfinder. Moje mišljenje je da za KW najbolju metriku ima KWfinder, ali za detaljniju analizu kombinacijom KWfindera i Ahrefs dobijate bingo od KW. (normalno ima još nekih elemenata koji utiču na idealan KW).

Ovo je po meni delimično tačno. Slična situacija kao sa KW Surferom, ako želiš više plati 1$. Zašto kažem slična. Pa naišao sam na dosta KW gde metrika veze nema sa nekim drugim KW tool-om čak nije bilo ni VOLUME, a kod drugih ima. Znam da se svi KW alati razlikuju u metrikama, ali drasnične razlike ipak postoje. Sve u svemu Ubersuggest je dobar free alat, ali ne toliko pouzdano precizan.

Kao dugogodišnji član ovog foruma, hteo sam dati delić doprinosa forumi i svim članovima foruma. Za ovaj alat bi se kad tad saznalo, ali zašto sutra, ako može danas :grinning:.

1 Like

Ono kad su vam misli na 100 strana, a pritom ste odradili članak i stao vam je mozak za samo kako napisati naslov :grinning:. Potrebna vam je bar neka ideja i mali podsticaj.

Evo sve ove alate 4 in 1:

Headline Generator
Headline Analyzer
Word Count Tool
Title Case Converter

imate na Contentrow (free)

p.s.
Da li neko koristi Group Buy Seo Tools?
Da li imate problema sa korišćenjem?
Možete mi odgovoriti i na pm, da ne kvarimo ovaj topic. Unapred se zahvaljujem.

Za grupnu kupovinu probaj SupremSEO, predobar i jako jednostavan alat. Cijene nisu toliko visoke.

Koristi se direktno iz browsera, nema potrebe za preuzimanjem dodatnog softvera sem ako nećeš koristiti premium grammarly i još neki alat, ne znam tačno koji.

1 Like

Upravo o tome se radi, interesuju me drugi alati (ne Ahrefs i sl.). Za SupremSEO i još neke svi ih hvale, ali nemaju ono što bi mitrebalo, a kod Group Buy Seo Tools u paketu od oko 16$ bi mi odgovaralo (izabere se 10 alata). E sad negde ih hvale. a i kritikuju, pa je taj odnos kako sam mogao proceniti 50/50 - ni za ni protiv, jbg.

Istina. Nisam dugo koristio, a počeli su naplaćivati od 1.10.2019.

Ubersuggest koristim

Još jedan SEO alat:

  • Za istraživanje ključnih riječi
  • Backlink Checker
  • Tragač za rang
  • PPC alat za istraživanje
  • Alat za reviziju web mjesta

Opcija za KW:

-Analizirajte KW po kojim se ključnim riječima rangiraju

  • Koje stranice dovode najviše prometa na njih
  • Koliko ključnih riječi se rangira
  • PPC
  • Koliko DoFollow povratnih veza ima (i odakle ih dobijaju)

Može se reći da je i solidna konkurencija Ahrefs-u. Normalno da za free korišćenje ima ograničenje, ali ipak dosta toga se može odraditi na SERPSTAT alatu.

Ja sam preko nekog od onih grupnih seo kupovina sajtova koristio jedan mjesec serpstat i mogu reci da mi se prilicno svidio. Ko sto rece kolega solidna alternativa ahrefsu.

Evo još jedan free alat za analizu ključnih reči. Nadam se da će bar nekome pomoći.
Hvala :wink:

Kakav je ovo URL covece :slight_smile:

Inace mrzim sve vrste add-on-a, treba da im das dozvolu da ti preuzmu ceo browser.

Možda ti je bolja opcija da ne koristiš free već da uzmeš neki premium (ahrefs, kwfinder i sl.) :relaxed:

Ma ja to razmisljam na glas :slight_smile: Inace koristim kwfinder, imam par stotina keyworda za svaku nichu, nisu mi keyword-i problem, problem mi je da se napise toliko clanaka :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja