Free VPS - 12 mjeseci

https://aws.amazon.com/free/

1 GB RAM
30 GB SSD
1 core 2.5 GHz Intel Xeon
Linux / Windows
USA / EU / AU / ASIA

:sunglasses:

Uspjesno aktivirao 2, na razlicitom accountu. Jedan Windows Server 2003 (za rdp), drugi Ubuntu 16.4

@c3po osjetis li u zraku da ce pojedini sada pokusavati instalirati nulled cpanel i prodavati usluge putem ovih servera? :smiling_imp:

1 Like

U zraku se osjeća da će kiša za koji dan…

:o: (samo mali OT) :blush:

Moze li se ovo uzeti, prilagoditi i koristiti za obican blog?

Logicno da moze, LAMP.

tko ce sada regat novi acc aaaaaaa

Sad cu ja uzet taj paket i runat svoje botove za free…

Samo neka mi netko rece hoce li opet trebat ona potvrda sa telefona jer se sjecam da su me hebali prosli put pun qurac sve trebao preko podrske.

Najbolje izgleda da se ja regam za vas i dadnem vam lol… dobili ste info gdje i sta, dalje se snalazite :smiley:

Procitaj pravila, ima dosta caka. Ako npr postavis onaj program za razmjenu pogleda, da posjecuje stranice pa da ti dobijas “coine” i onda to mjenjas za posjete na svoju brzo ces dobit ban.

Vjerovatno hoce

1 Like

majko mila… njima neradi ono na sajtu za potvrdu preko broja tako da sam ih kontaktirao bio preko podrske dok su oni meni odgovorili pa ja njima pa dok su me zazvali proslo 10 dana i zove mene neki tamo ja sve yes yes i to me probudio! i tako odem na komp kad opet me trazi potvrdu ja koji qurac… opet otvori ticket pa dok su mi odgovorili proslo je sigurno 5 dana i kazu da je neka greska bila pa su mi po 2 put rucno sredili da sam prosao telefonsku potvrdu. Platio bih 100kn samo da ovo nemoram opet polaziti opet :slight_smile:

1 Like

ja sam kupio usa broj na skajp za 16$ mnogo dobro potrošene pare. par dana se jebavao sa verifikacijom, probavao razne brojeve, čitao neđe da neće na android telefone ta verifikacija jer blokiraju telefoni pozive sa tih njihovih brojeva pa treba nać telefon koji nije android, pa slao im mejlove, živaca pogubio, na kraju kupio usa broj i završio to za minutu. a na moja 3-4 mejla su odgovorili poslije nekih mjesec dana.

Instalirajte na mobitel textplus i dobijete USA broj, meni proslo i kad sam aplicirao na amazon affiliate proci ce i na ovo sigurno. Ako vam treba vise brojeva mozete instalirati preko virtualboxa android i opet textplus(nisam probavao ali trebalo bi da radi).


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact