Gamers-HR

Relativno nova stranica za sve igrače, posebnost ovoj stranici je što nudi jelove forum za klanove besplatno. Kupio sam novi host i .com domenu, sada me zanima dali se isplati prebacit ovu stranicu ili da idem kompletno novu radit ali u istom stilu.

Stranica

Sta da ti kazem ovakvih foruma ima milion, znaci ako vec oces da pravis nesto za gamere. Opredeli se, za neki blog gde ces pisati o igricama i tome, tj praviti video snimke sa objasnjenima itd. To svi vole, gde ces objavljivati novosti o novim igricama opis, nesto kao


koji me zaista odusevio.

[quote=“Sceko”]Sta da ti kazem ovakvih foruma ima milion, znaci ako vec oces da pravis nesto za gamere. Opredeli se, za neki blog gde ces pisati o igricama i tome, tj praviti video snimke sa objasnjenima itd. To svi vole, gde ces objavljivati novosti o novim igricama opis, nesto kao


koji me zaista odusevio.[/quote]

Ali ovaj forum ide u smjeru HCL-a. Za sada je samo forum i blog. Ali to će se proširiti. :student:

Da ali sve ti je odvojeno, pocnes sa jednim. Npr forum ti i nije potreban kad mogu komentare ostavljat u clancima. Bitno je da se tu probijes, ili onda samo forum. Jednostavno ne mozes sve, moras postepeno da se opredelis za jedno. I pitanje je da li ti zelis samo HR, jer si naveo “Relativno nova stranica za sve igrače” al domet ti opet tezi ka HR. Jer evo ja sam iz Crne Gore, a ovde koliko znam vecina su iz HR, ali opet webmajstori je prilagodjen za sve. Sam naziv tako i ti dobro razmisli, sta zapravo zelis.

Ja bih se za sada opredjelio za forum. Prostorno ograničenje sam mislio sve sa balkana. Svi pričami sličnim jezikom tako da mislim da to nebi bio problem, ali ako je mogu ja dodat forum translator samo neznam kako bi to funkconiralo.

Moj ti je predlog da uzmes onda domen bez toga -hr, Forum pa da se opredelis za phpBB ili SMF ako imas love onda IPB ili vBulletin. Može da uspe neki originalan dizajn i sastavis dobru ekipu, osmislis napravis neki klan koji će ti koristit oko reklame, napraviš par online turnira i brzo možeš napunit forum.

E gotovo je domenu sam vec uzeo jer mi je bila free uz host. A ovo drugo bi mogao napravit.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja