Gde prodati razradjen sajt

Pozdrav drustvo osim flippe imate li predloziti jos neke sajtove koji su bolji od flippe za prodaju sajta?
Hvala.

I mene ovo zanima :smiley:

Mozes ovdje na forumu :smiley: Isto tako mozes i na drugim forumima kao sto su Warrior Forum i BlackHatWorld

Da, možeš i ovde na forumu :slight_smile: Ako imaš neki sajt za prodaju ti mi pošalji u poruci sa detaljima pa ti javim da li sam zainteresovan.

Ako imas bas jak sajt onda mozes ici i sa https://empireflippers.com tu se uglavnom prodaju samo veliki sajtovi.

Na empireflipers se mogu prodavati sajtovi koji zaradjuju neku dobru cifru, ne sjecam se tacne cifre, znam da je za amz aff sajtove niza ta cifra i da je tu minimalna zarada 500 dolara mjesecno zadnja tri mjeseca. Imaju na yt svoj kanal gdje predstavljaju sajtove koji su na prodaju, meni je zanimljivo bilo pogledat

Napišeš na sajtu da je na prodaju i ako je stvarno dobar i ima poseta nebi trebalo biti problem.
Ili nađeš menagera koji će ga prodati za određeni procenat.

Ovdje možeš prodati bez problema. Ja sam u par navrata prodao, u iznosu od par tisuća €.

Ima ovdje ozbiljnih webmajstora samo se oni neće javiti na škart sajtova pa onda netko dobije dojam da nema potencijalnih kupaca.

1 Like

Ovdje je neke jače projekte teže prodati ali se može. Ja prodajem sajt koji je od 01.11.2016 do 01.11.2017 na adsensu zaradio 10.000E i javi mi se tip da ga zanima. Rekoh mu “Daj mi ponudu”, kaže on meni ne više od 200E… :smiley: :smiley: :smiley: Nisam mu ni odg :wink:

3 Likeova

Evo ja osobno trenutno prodajem 3 FB sajta plus web shop te plus web stranica na flippi. Ako je netko zainteresiran slobodno nek se javi na PM posaljem mu link od flippa sales threada.

Mene interesuje ima li netko predloziti neki servis za prodaju facebook stranica… Imam jednu za prodaju …

Ja bi’ ti rado predlozio moj sajt na kojem, ja sa ekipom strucnjaka iz japana i kine, koristimo najsuvremenije intergalagticke algoritmove za izracunjavanje vrijednosti web sajtova, publiciramo vrijednost stranice, pa nakon toga, besplatno, mozes postaviti na prodaju tvoju web stranicu.
Problem je u tome sta ne mogu postaviti link na web jer se admini foruma ljute kad to radim pa mi brisu postove, docim, kad netko linka na google ili neku fb stranicu, …ne brisu nista :disappointed_relieved:
U svakom slucaju…dovoljno je da u google upises moj user name…i kliknes na prvi rezultat. Zbog cega je nas web prvi prilikom pretrage? Pa zato jer smo prvi u svijetu za interferentno vrednovanje i prodaju web stranica pri cemu, takodjer, koristimo artificialne inteligencije.
Sada slijedi najbolji dio, napravili smo promjenu u algoritmu kojom ce vrijednost weba za prvih 10 oglasivaca automatski biti uvecana za 30% (ne brini, sumnjam da ce nasi brojni klijenti iz amerike, rusije i inih bogatih drzava to provaliti).
Ako ne prodas web, vracamo ti novce!
Zivio!

1 Like

hahahahhah ja se tebi divim na bujnoj masti, to je sigurno dar.

5 Likeova

Imam servis za čuvanje i odrzavanje FB stranica. Imam ih 10ak.
Imenuješ me za editora. Za sajtove već nemam vremena.