Gledate li televiziju?

Ja ne al mi stalno stižu računi za pretplatu.

Da gledaš, večeras bi lipo gledao Velo Misto. Baš će bit epizoda koja ti se mora posebno svidjeti. :smile:
O računima ne bih, ako me razumiješ. :slight_smile: :o:

realno na TVu gledam samo AlJazeeru jer zaista imaju odlične dokumentarce i priloge … a volim gledati i na NatGeo one što ih hvataju po aerodromima kako drogu prenose … muzika, filmovi i dnevnici na TVu me ne zanimaju jer sve vidim na netu, gledam šta hoću i slušam šta hoću i to je budućnost realno

mada što se tiče filmova ne znam više koji bih mogao odgledati, sve je glupost teška, jedino što sam pregledao je Accountant i The Rum Diary … a ove američke pucačine ne podnosim

mislim da u BiH ako nemaš TV u kući ne moraš plaćati pretplatu, izbacite TV iz kuće haha

Nismo mi iz Bosne, mi smo Dalmatinci pa mi uvijek gledamo Velo Misto i Malo Misto kad su na televiziji, mada već znamo sve napamet. :smile: Samo Davor sad ne može kad nema TV. :frowning:

To je odlično! Čuo sam da je jako popularno po staračkim domovima. :smile: :o:

Tv gledam vrlo malo, šta me zanima gledam na internetu… kako vrijeme ide mišljenja sam da će tellevizija biti medij proslosti.

Ne gledam, obicno gubljenje vremena.

U sobi imam TV koji iskljucivo sluzi za to da spojim laptop i odgledam neki film - nema nijednog TV kanala.

TV gledam jedino dok jedem, a to bude Nat. Geo ili Viasat History. Čisto da se nešto zanimljivo vidi ili nauči i dok se jede.

1 Like

Gledam TV, ali ne gledam servirani program.

Ja mislim da će se zadržati, ali naravno u obliku Smart TV-a. Sada preko TV ideš na Internet, imaš nenormalan izbor programa, možeš vraćat sadržaj itd. To je ogroman napredak u odnosu na TV od prije 10 ili 20 godina i mislim da je dobro prihvaćeno i korisno.

Meni je glupo čuti da je netko izbacio TV iz kuće. Radije prestani gledati neke programe i emisije. Meni su dokumentarni programi zakon, pogotovo sad kad možeš vratiti nešto što si propustio i gledati kad poželiš.

Svakim danom sve manje i manje, kao i Olaf uz rucak, ali se svodi na okretanje programa u nedostatku ok sadrzaja. Mozda su rucak/vecera u krivo vrijeme :slight_smile: IPTV otkazao vec prije par godina.

Iako i dalje postujem par emisija sa hr televizija. Kad ulovim tv kalendar, plodovi zemlje, potjeru i jos par stvari pogledam do kraja, ali da bi ciljano gledao ne.

Samo uz jutarnju kafu fine living :slight_smile: Bude mi dodatna motivacija da radim jos bolje i jednog dana kupim negdje kuću na moru. Taj dan radim dosta motivisano. Navece nekada sa ženom pogledam film.

1 Like

Samo kad je dobra utakmica, ili Investigation Discovery dok jedem :D.

Jedino pratim Nacionalnu Geografiju. “Avionske nesreće” i “Ćorkirani u inostranstvu” i to jedino zbog toga što mogu gledati sadržaj koji su puštali u poslednja 72 sata. Da nema te opcije nebi ništa gledao.

fine living mi se opasno sviđa haha potpisujem hahaha

gledam tv dosta… obožam gledati serije, ali i emisije kao što su Misfit Garage i sl… :smiley:

Evo jedne aplikacije pa se zanimajte sa gledanjem Arena sport i filmskih kanala.

Pa Predraže, :blush:
jesi li mogao barem staviti link na tu aplikaciju? :neutral_face: (tamo na Youtubeu, ne ovdje) :o:

Samo ukucati u Google prodavnicu Vavoo tv,preuzeti i instalirati.

Je, ali da učiniš kako ti kažem, tada bi (možda) tvoj video i imao nekog smisla i netko bi ga i odgledao do kraja. :blush:
Ovo ti sve pišem u najboljoj namjeri, ne shvati krivo, molim te. :+1: :o:

Apsolutno si u pravu,ali ne znam da li YT dozvoljava linkove prema aplikacijama?