GoDaddy Auctions

https://auctions.godaddy.com/

Jel ima tko iskustva s ovim?
Jeste uspjeli prodati domenu?

yesa, al jako jeftino.
SEDO je sranje inace, htjeli mi uzet vise love za domenu nego bi ja dobio… gamad.

Uglavnom prodajes ovdje na razne nacine. Najbolje je 7 dana aukcija.

Sedo mi se zgadio s novom minimalnom provizijom ako nije fixed price. $50 nije strašno ako je prodaja iznad $500, ali dobio sam ponudu 90 € koju bih prihvatio, i nakon obračuna provizije vidim da bih dobio isplatu 40 € i rekao neka oni zaje**vaju nekog drugog. Niti dam tu domenu za 40 € niti dam njima više od 50% prodajne cijene za proviziju.
A i nakupilo se brdo junk domena tamo, a premium auctions su im katastrofa, izgleda da moraš imat vezu da ti prođe domena za tu aukciju jer neke moje odlične nisu primili, a primili su razna smeća koja naravno nisu dobila niti jedan bid.

[quote=“mitok”]Sedo mi se zgadio s novom minimalnom provizijom ako nije fixed price. $50 nije strašno ako je prodaja iznad $500, ali dobio sam ponudu 90 € koju bih prihvatio, i nakon obračuna provizije vidim da bih dobio isplatu 40 € i rekao neka oni zaje**vaju nekog drugog. Niti dam tu domenu za 40 € niti dam njima više od 50% prodajne cijene za proviziju.
A i nakupilo se brdo junk domena tamo, a premium auctions su im katastrofa, izgleda da moraš imat vezu da ti prođe domena za tu aukciju jer neke moje odlične nisu primili, a primili su razna smeća koja naravno nisu dobila niti jedan bid.[/quote]

Tocno to se meni desilo, no ja sam vec obavio deal, al nisam htio forwardat domenu za 20 dollara, rekao sam da mora da su ludi i onda su mi blokirali racun, ma ko ih jebe, otisao sam na godaddy.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja