Google Adsense Check

Pozdrav,

Danas sam dobio poštom iz (UK) od google prvi svoj ček, koji sam cekao par mjeseci. Na njemu ne pise cifra zarade(amount i brojevi i **** da li je to uobcivajno tako?) al ja se sjecam da je isplata poslata 23 novembra i iznosila je 106.08 eura, interesuje me slidece:

-Nalazim se u BiH kako unovciti taj cek zvao sam jutros jednu banku Nova Banka rekli su mi da procedura traje 1 mjesec dok oni posalju zahtjev ka banci sto je izdala cek i nazad dok dobiju povratnu informaciju.

  • preko koje banke to uradit u BiH (sta mislite o Unicredit)

  • da li je neko imao isustva naplate na podrucju BiH i kako funkcionise (period naplate)

Eto ako ste imali iskustvo molio bi da napiste ili pak’ znate nacin na koji to funkcionira. Ako imate savjet napiste ga ili neko dodatno upustvo.

Unaprijed zahvalan,

Nisam u BiH, u Srbiji sam, ali to što procedura traje 30 dana je uobičajeno. Verovatno će ti uzeti još 3 evra provizije i to je to. Bitna stvar je i da moraš da imaš otvoren devizni račun u banci kojoj predaješ ček.

Ne verujem da je neka velika razlika u bankama, ali nadam se da će se javiti neko iz BiH ko će moći preciznije da ti kaže.

Ja u koju god banku da sam išao u Srbiji, isto su mi rekli…

Sredio sam otisao sam u Unicredit i morao sam otvoriti devizni racun tu, da bi mogao primiti eure (gore sam naveo da nema iznosa, ima iznos je 132 eura nisam vidjeo moj lapsus). U banci su mi rekli da ce to trajati par dana cisto da potvrde cek a maximalan period je 1 mjesec. Zahvalio bi se i clanu “nike” jer mi je dao neke smjernice (ko moj zemljak) ima vise iskustva s tim. Hvala i tebi dzoni-gs na odgovoru puno, jer u biti tako to i ide izgleda, srbija,bosna sve isto. Hvala drug rep+ :slight_smile:

nema na čemu :slight_smile: ja sam pre nekoliko meseci imao ista pitanja, pa su mi pomogli i onda sam sada osetio dužnost da prenesem ono što sam naučio :stuck_out_tongue: :slight_smile:

[quote=“unix”]Pozdrav,

Danas sam dobio poštom iz (UK) od google prvi svoj ček, koji sam cekao par mjeseci. Na njemu ne pise cifra zarade(amount i brojevi i **** da li je to uobcivajno tako?) [/quote]

??? kakav je to ček bez cifre? pa šta onda piše, kako će ti banka to isplatit?
jasi siguran da si dobio ček?

edit:

aha… :slight_smile:

U hipo banci u banja luci daju pare odmah, provizija 10 KM.

Došao mi je ček od adsense prvi trebam li išta potvrditi

ne moraš, kada ga odneseš u banku, google će videti da si ga odneo da naplatiš.

sve je uredu cura mi je odmah isplatila zaba


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja