Google adsense ne odobrava zahtjev

Pozdrav svima, pokušavam već 2 mjeseca da mi adsense odobri zahtjev, pokušao sam na sve načine, promijenio 60 tema, stavljao milion sadržaja, ali ništa.

Svaki put dobijem odgovor:
Nedovoljno sadržaja! http://prntscr.com/5ueqf1
Nešto sam čuo da to uopšte ne pregledava google već bot, pa ako ima ko kakvog iskustva neka pomogne…

Sajt je: www.komicnistatusi.net

Jesi li imao neki adsense na tom sajtu ranije? To zna biti problem. Skoro sam imao sličan problem da otvorim drugaru da bi mu prebacio jedan sajt. Rješeno je tako što mu je nalog pušten na nekom lijevom sajtu. Bratu su odobrili na običnom blogu na blogspotu.

Ajde pojasni malo detaljnije kako ste sredili problem, a ja nisam imao ranije na ovoj domeni sajt, domena je stara oko mjesec dana :slight_smile:

Rješili smo tako što sam ja (u njegovo ime) slao zahtjeve sa različitim sajtovima. Prihvatili su na kraju na sajtu http://www.judomilici.org koji uopšte nije za adsense. Jedina razlika koju ja vidim između njega i neprihvaćenih je starost domena (oko 2 god.). Neprihvaćeni su bili do par mjeseci.

kao prvo…naziv domene nema veze sa sadrzajem sajta…sto i nije toliko bitno al hajde…drugo, cini mi se da ti je domena/sajt stari nekih mjesec dana sto je za sadasnje kriterije po kojima Google bira koga pustiti u Adsense drustvo totalno nedovoljno. javi im se za nekih dva-tri mjeseca, nabaci te komicne statuse i moli se da te prihvate. jos nesto, nemoj raji prosipati maglu kako pokusavas dva mjeseca, kad ti je domena stara 27 dana…u lazi bi mogao biti i Adsense kratak…sretno u svakom slucaju :smiley:

Prvo znam decka koji je pokrenuo temu .
Drugo probao je sa raznim domenama ne samo sa ovom.
Treće istina je da se cima oko adsensa ali mene ne slusa :smiley:
Uopšte nije bitna starost domene vec je sve do sadrzaja i teme!

2 Likeova

Omogući pretraživačima da indeksiraju stranicu, trenutno je blokirana.

Kako se to omogućava?

Ako se radi o Wordpress stranici
Postavke > Čitanje > pa odčekirati “Obeshrabri tražilice da indeksiraju ovu web stranicu” na dnu ili engleski Settings > Reading > discourage search engines from indexing this site

već mi je to postavljeno, ali niko drugi ne moze da pronadje moju stranicu na google to si upravu, ali pazi šta meni piše kad je tamo pretražujem:

Indexiran ti je samo home: kucaš u pretrazi site:komicnistatusi.net
Prijavi se na Webmaster Tools dodaj sajt, dodaj sitemap, pozovi google bota da ti popiše cijeli sajt.