Google ne pronalazi DOMENU

Pozdrav,

imam jedan čudan problem. Radi se o domeni apertemedia.hr, naime google uopće ne pronalazi tu domenu, a da ne pričam o tome da ju ne pronalazi po ključnim riječima.

Kad sam počeo raditi u toj firmi, stranica je bila totalno napravljena u flashu i google ju je pronalazio. Vremenom smo odlučili da se maknemo od flash bazirane stranice i napravili stranicu kompletno u WP-u, pazeći na SEO optimizaciju.

Sada se stranica uopće ne pojavljuje na Googlu, a redizajn je napravljen u trećem mjesecu. Znači, nova stranica je gore već skoro 7 mjeseci. Ono što je čudno je da ako netko u google napiše Aperte Media dobije skoro sve stranice koje je firma napravila za klijente i stavila u footer link na stranicu, ali se nikad ne pojavi baš naša stranica. Najviše me zabrinjava to što kad u goggle upišem site:apertemedia.hr, dobijem 0 rezultata i lagano se počinjem bojati da je stranica blacklistana ili tako nešto, iako neznam zašto bi to bilo.

Stranicu sam naravno prijavio na google, submito sam sitemap, stranica je kao indeksirana, ali google ne prikazuje nikakve podatke ni za ključne riječi ni linkove ni ništa u Web Master Toolsu.

Jel imao netko ovakav problem, stvarno više neznam što da radim.

Hvala u naprijed.

Nema je niti na bing-u niti na yahoo-u.

Ono što se odmah vidi da su neki tagovi u banani:

<title>
			Aperte Media&nbsp;|&nbsp;																	</title>

Par linkova koje sam vidio glase
http://www.apertemedia.hr
dok ukucavanjem u google se radi redirekcija na
http://apertemedia.hr

Zanimjivo. Na žalost nemam dovoljno iskustva da više pomognem.

Možda će ovi linkovi sada pomoći. :slight_smile:

Mislim da sam našao problem. Naravno Occams Razor tip problema. Iz nekog razloga u WP je bilo uključeno " I would like to block search engines, but allow normal visitors" što je naravno generiralo robots nofollow/noindex tag. :krele:

Idem se sramit dalje.

U svakom slucaju bolje nego banana od G-a :slight_smile:

U svakom slučaju :slight_smile: , da. Danas se već stranica počela pojavljivat na Googlu, tak da mislim da će sad bit ok.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja