Google poslao novac a u banci kažu da nema nikakvog priliva. Iskustva?

Zdravo ekipa. Dobio sam mejl od gugla da je novac poslat ali para na računu nema. Odem maloprije u banku, kontam iz nekog razloga su zaustavili ali ne. Apsolutno nema nikakvih priliva a mjesecima na ovak račun liježe. Da li je neko imao slično iskustvo i da li će novac na kraju stići? U mom slučaju je u pitanju Atos banka.

Koji je račun u pitanju ? :smiley:

Devizni, naravno, kao uostalom i što je bio.

Prethodno si od Googlea dobijao novce na isti taj račun ?

Meni se jednom desilo da banka u kojoj sam otvorio račun nije bila u mogućnosti primati elektronske uplate. Dok mi je na šalteru radnik rekao kako mogu primati elektronske uplate. Novac se vratio Googleu i meni na balance i idući mjesec sam promjenio banku i novci su isplaćeni.

Da, da. Prethodno sam dobijao na ovaj, isti račun.

Sačekaj još par dana, dešava se da nekad kasni uplata.
Ne toliko često ali dešava se.

1 Like

Adsense automatski šalje svim publisherima 21 u mesecu (ako su prešlli zadati limit za taj mesec)
Adsense kaže…:

izdvojeni citat
"Primit ćete uplatu u roku od sedam radnih dana nakon izdavanja plaćanja. Ako je ne primite do kraja mjeseca, kontaktirajte svoju banku.

1 Like

Ja još nisam dobio novce putem čeka, prošlo 70 dana. Inače sam ranije preko bankovnog računa i uvijek bi bila njihova isplata 21. u mjesecu, ali sad su mi novci isparili.

U zadnje vrijeme rijetko primam AdSense uplate, ali, kada su išle redovno, jednom godišnje banka blokira isplatu i moram se javiti da bi popunio neki formular (dokaz o porijeklu novca) nakon čega mi banka pusti isplatu.

Jesi li mozda iz Hrvatske?

Iz BiH, banka UniCredit, WireTransfer

Tek jutros stiže. Ne znam šta je bilo da ovoliko čekaju.