Google prati moju ženu na smartphoneu, ali mene ne?

Žena ima problem da kad god posjeti neko mjesto(restoran, koncertnu dvoranu i sl.) nakon toga Google uvijek pita da ocjeni to mjesto. “How was in …?” se pojavi na ekranu. Ja nemam tih problema. Žena ima Redmi Note Pro 6 a ja imam Redmi Note Pro 4. Sve stavke u Google settings sam iskljucio ali se ovo i dalje pojavljuje. Da li netko zna šta mi je to promaklo,pa da to ugasim?

Ja od kad drzim stalno “Location” opciju ukljucenu isto mi se desava. A to je zadnjih par meseci. Cak i na mail dobijam redovno mesecni izvestaj koja sam sva mesta posetio, drzave, koliko sam peske km presao, koliko kolima…

Meni se od stare na mobu stalno pali gps… Sto je najgore ona niti zna kliknut na wifi gps itd samo joj mobilni radi tako da nema potrebe za nicim drugim.

Ja sam se nekada prijavio “Accept” u taj program i stalno mi dolazi. Nekada označim što treba, i dobijem neke poene… Ne zamaram se sa tim, ali su takve postavke mislim na G Maps

Google local guide.
Ptihvatila je nekad prije da zeli sudjelovati u tome pa joj dolaze prijedlozi i mjesta za ocjenu, moze se odjaviti s toga.

Kad smo kod GPS-a, ni moja ne zna stisnuti airplane mode, pa se cesto dogodi da nemrem nazvati.

Kad im je očito tvoja žena zanimljivija od tebe :slight_smile:

Iako imam upaljenu lokaciju nemam tih problema. Čudno.