Ko što naslov kaže imam problem sa gugl analitikom
instalirao sam ovu chrome extenziju koja provjerava analitiku i kaže mi da imam 2 pageview request.
dodao sam analituku kao i inače što dodajem na moje sajtove preko plugina https://wordpress.org/plugins/ga-google-analytics/
preko metode Global Site Tag / gtag.js u header ima na pluginu opcija i footeru da bude kod ali i kad stavim u footer ne riješim problem.
tracking code uzeo iz analitike i stavio đe i inače stavljam u plugin i analitika radi, ali mi je Bounce Rate
0.35%
i svaku posjetu računa kao dva pageviewa. sad na drugim sajtovima sve radi normalno bez problema jedino ovdje imam problem. 100% analitika nije instalirana dva puta i niđe se ne nalazi u temi headeru futeru dva puta no je samo jednom dodana preko plugina. i kad provjerim ostale moje sajtove sve radi ok
iako je sve isto rađeno kao i na ovom sajtu koji ima 2 pageview request. da li neko zna kako bih mogao da riješim ovaj problem. čitao sam malo da ljudi nešta prčkaju po google tag menageru ali ja to ne koristim i kad se tamo ulogujem nema ništa
ima li neko neki predlog, rješenje? ja sam guglao ali ga ne nađoh