Hakovan mi sajt ili virus?

Pozdrav svima, jedan domaci adult sajt mi vec danima pada sa pozicijama naravno s tim i posjeta pada nenormanlno. Sada kada sam ukucao na google site:mojadomena.com vidim da mi je TITLE i DESCRIPTION sajta upste nisu moji nego skroz nesto drugo pise sto nema upste veze sa mojim sajtom. Kada udjem u wordpress od sajta tamo izgleda sve noramlno i kada udjem na sajt generalno sve izgleda noralno samo kada ukucam site:mojadomena.com vidim da su title i description skroz izmjenjeni sad ne znam da li je neki virus ili sta vec moze da bude. Kada ukucam glavni kw za koji hocu da se rangiram naravno isapo sam iz top10 i odem tamo na drugu stranu google i nadjem moj sajt i vidim i tamo su isto izmjenjeni title i description. Ako moze neko da mi pomogne posto stvarno ne znam sta da radim da li je virus ili hakovan sajt ili sta vec moze da bude…

Zato što si koristio neku free nulled temu ili neki plugin naravno a ko hljeb’ tema ti je ona sto sama importuje pornjavu na sajt sa xhamster, porhub-a (tema je na defaultu roze boje ne znam kako se zove)
Sjebat’ ce ti sve sajtove na hostingu tom, inače znam kakav je feeling i meni je isto tako :smiley:

Upitanju je hueman thema. Iz hostinga su odgovorili da je sajt hakiran.

Plugin neki :slight_smile: AJde daj link sajta ovdje ili na pm …

Izbriso sam ceo wordpress i instalirao ponovo. Napravio sam neki backup podataka. Vraticu sta se da vratiti plugininove cu instalirati koji su neizbezni za rad sajta normalno. Da ga osposobim do sutra, pa cu sutra detaljno sve pregleat.

Trazim webmajstora koji moze rijesiti ovaj problem. Javite se na PM da vam posaljem vise informacija i opisem detaljno problem.

Treba mi neko ko ce sa hostinga tj. cpanela pronaci database backups od sajta od prije 3-4 dana i skunut ga u pc, zatim ga imortat na hosting i na njega instalirati wordpress. Ako neko zna ovo napravit moze se javiti na PM da se dogovorimo oko cjene.

Imaš pp :slight_smile:

E da nije adult mogao bi ronaći sve linkove u fajlovi koji vode negdje van tvog servera. Kao prvo, pa ondapregledati foldere za izmjene.
ili jednostavno temu ponovno uploadaj kao i wp.

Pogledaj root za čudne fajlove, makar to sve ide na puno obskurnija mjesta ot roota.

Ima i par pluginova koji pregledaju kod dane verzije WPa i pronađu izmjene, te mogu sami popraviti. Proguglaj.

Nasao sam na cpanel backup od baze i na nju instalirao novi wordpress, vrstili su mi se postovi kategorije. Media se nije vratila ali to sam vratio rucno posto sam imao 100postova. Instalirao sam hueman themu ponovo i dizajn i sve je isto kao pre. Sad ne znam kako da najbolje zastitim sajt da se nebi nesto slicno desilo. Da li je tema ili nekinod pluginova imao virus ili sta vec ne znam. Mislim da nije do teme zato sam je i vratio.